Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Добрі справи

На "Видноколі" з’явилося сузір’я "YARKO" Новина з фото

На "Видноколі" з’явилося сузір’я "YARKO"
Наприкінці минулого тижня до нашого проекту "Видноколо", в якому ми збираємо кошти для дітей з інвалідністю міста Світловодська, селища Власівки та Світловодського району, приєднався магазин дитячого одягу "YARKO".
^ Реклама ^

У "YARKO" працюють для того, щоб зібрати кошти для Владислава Гриневича, Дениса Харченка, Івана і Тимура Малишевих. Вдячні цьому небайдужому колективу за їхнє бажання допомогти. Креативна команда "YARKO" створила символічні зірочки "YARKO": "Я допомагаю дітям", на яких маленькі відвідувачі магазину пишуть своє ім’я, а батьки кидають гроші у скриньки.

Зверніть увагу: ще 9 учасників проекту теж потребують допомоги.

Так, прямо зараз збір коштів проводить ще одна учасниця нашого благодійного проекту. Кураторка Арт галереї "Наше місто" Ксенія Бондаренко збирає гроші для творчого Назара Бражника, який хворіє на тяжку форму ДЦП, мама якого, Наталія Новіцька, теж малює. У галереї стоїть скринька для збору коштів. Гроші там є, але до 20 тисяч ще досить далеко. Запрошуємо долучитися до збору.

Грудень — найдобріший місяць, адже саме у грудні відбуваються дива і здійснюються бажання. Віримо, що знайдуться ті люди, які допоможуть з коштами, щоб цим дітям було легше рухатися, спати, їсти, адже важкі хвороби позбавили їх цих таких звичних для багатьох речей. У Бога немає інших рук, окрім наших. Кожна сума стане в нагоді. Творити добро просто і приємно.

Детально про проект та історії дітей тут.

Дізнатися, як можна допомогти дітям, можна за телефоном (097) 888 53 53.

З повагою та надією колектив інтернет-видання "Світловодськ"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top