Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Видноколо ТОП-новини Добрі справи

Добро на відстані одного телефонного дзвінка Новина з фото

Добро на відстані одного телефонного дзвінка
Великдень — свято великого дива. Дива, яке сьогодні творять людські серця. Благодійний проект "Видноколо. 8-to-8" від інтернет-видання "Світловодськ" поспішає повідомити, що завтра зранку багатодітна сім’я (4 дітей) Людмили Яхно із Захарівки Світловодського району, в якій живе меломан Владислав, отримає пральну машинку.
^ Реклама ^

Це надзвичайно важлива річ у господарстві, адже хлопець з ДЦП у тяжкій формі абсолютно не переносить, коли знаходиться у памперсі, і мамі доводиться прати щодня. Оскільки пральна машина давно зламалася, Людмила пере руками, а це і важко, і забирає час.

Пральну машину Людмилі дарують світловодські підприємці, власники магазину побутової техніки — подружжя Сергія і Галини Дворжанських. Вони дуже щасливі, що зможуть допомогти сім’ї і навіть технічний паспорт на машинку цього разу виписали особливо.

"Видноколо. 8-to-8" дякує Вірі Фетісовій за один дзвінок, щоб проінформувати про проект, і подружжю Дворжанських за 15 хвилин, щоб прочитати інформацію про родину на сайті, познайомитися з нею заочно й ухвалити рішення та подарувати пральну машинку для Владислава.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top