П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Місцеві вибори 2015 Події

Власівчани поділяють наміри Геннадія Френкеля Новина з фото

Власівчани поділяють наміри Геннадія Френкеля
У суботу, 17 жовтня, кандидат на посаду міського голови Геннадій Френкель спілкувався з мешканцями Власівки. Зустрічі відбулися поруч із багатоквартирними житловими будинками і привернули увагу багатьох їх мешканців.
^ Реклама ^

Під час спілкування кандидата з власівчанами, підіймалися актуальні для селища питання роботи медичної амбулаторії, ремонту доріг, освітлення вулиць та проблеми із функціонуванням дитячого сектору на Власівці.

"Я не прихильник скорочень, – зазначив Геннадій Френкель. – Навпаки, я вважаю, що цю галузь треба розвивати, адже власівські діти дуже талановиті. Вони демонструють високий рівень хореографії і вокалу, тож, їх здібності необхідно підтримувати".


Мешканці селища висловили свою підтримку кандидату та попросили не відділяти Власівку від Світловодська.

Багато теплих слів під час цих зустрічей пролунало і на адресу довіреної особи кандидата – засновника підприємства "Віктор і К" Віктора Короля, завдяки зусиллям якого було відремонтовано частину дорожнього покриття автошляху, що поєднує селище зі Світловодськом, створено багато робочих місць. До речі, невдовзі Віктор Король планує запустити ще одне підприємство, завдяки якому з’явиться ще близько тисячі нових робочих місць.

Коментуючи зустріч із власівчанами, Геннадій Юрійович зазначив:

"Приємно було відчути підтримку мешканців Власівки. Наше спілкування було конструктивним і щирим. Я вдячний власівчанам за теплі зустрічі і вірю, що об’єднавшись, ми будемо розвиватися разом".


Власівчани поділяють наміри Геннадія Френкеля


^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top