Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Партнерський матеріал

Топ властивостей хорошої помади Рекламний матеріал

Плануєте придбати нову помаду? Чи це класичний червоний, ніжний рожевий, нейтральний тілесний або будь-який інший відтінок, в першу чергу ви повинні бути впевнені у якості продукту.

Поширений міф про хороші помади полягає в тому, що вони мають бути дорогими. Дійсно, у більшості випадків ви отримуєте те, за що платите, але бюджетні засоби також можуть працювати чудово. Пропонуємо список характеристик, якими має володіти якісна помада, незалежно від її вартості. Підібрати косметику в широкому ціновому діапазоні можна на сторінках сайту "Ватсонс"https://www.watsons.ua/uk/makiyazh/kosmetika-dlya-gub/pomadi/c/H7003.

Топ властивостей хорошої помади

Стійкість


Надійна помада має триматися на губах тривалий час. Звичайно, події протягом дня змусять її трохи стертись (наприклад, їжа, пиття чи поцілунки). Оптимальний варіант: має пройти щонайменше 5 годин, перш ніж вам знадобиться підправити макіяж губ.


Відсутність розтікань


Помада не повинна переходити з губ на будь-яку поверхню, якої вона торкається (наприклад, зуби або чашку). Також продукт не повинен виходити за межі ліній губ. З віком це стає все більш серйозною проблемою (оскільки складки навколо губ стають глибшими). Є способи запобігти цьому ефекту, але якщо ви виберете хорошу помаду, ваш мейкап стане набагато простішим.


Передача кольорів


Якісна помада дає насичений пігментований колір за одне-два нанесення. Насамперед, це має бути рівномірний відтінок, що не виглядає смугастим. А якщо продукт недостатньо пігментований, вам доведеться наносити багато шарів для отримання бажаного кольору, а це може означати витрати великої кількості засобу.

 


 

Текстура


Традиційна губна помада складається з олій, пігментів та воску. Хороша помада має збалансоване тріо, завдяки яким продукт легко ковзає по губах та просто наноситься.


Відсутність липкого ефекту


Консистенція помади має бути досить кремовою, але не залишати липкості. Це може виглядати неестетично і бути незручним.


Зволоження


Коли помада має оптимальний баланс олії та воску, вона зволожує шкіру. Таким чином, крім декоративного ефекту, ви додатково отримуєте догляд.


Приємний аромат


Якісна помада пахне так само добре, як виглядає. Це не означає, що вона має бути насичена екстрактом ванілі або пахнути трояндою, але штучних ароматів (наприклад, пластику) слід уникати.


Відповідність зовнішності та макіяжу


Найкраща помада повинна підкреслювати тон вашої шкіри. Червоний підходить всім, але вам потрібно знати, який відтінок слід шукати: теплий або холодний. Чи хочете ви прозорий чи насичений фініш, атласний чи матовий, якщо помада відповідає всім вашим вимогам, це ваш продукт.


^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top