Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Люди

Захисник з Кіровоградщини отримав нагороду від Головнокомандувача Збройних Сил Новина з фото

Захисник з Кіровоградщини отримав нагороду від Головнокомандувача Збройних Сил
Молодший сержант Ігор Підвалихата народився в селі Глинськ Кіровоградської області. Нині він проходить службу в 71-й окремій єгерській бригаді Десантно-штурмових військ Збройних cил України. Вже другий рік Ігор захищає Батьківщину від російських окупантів.
^ Реклама ^

Восени минулого року в районі населеного пункту Роботине Запорізької області боєць виконував завдання з мінування переднього краю оборони для прикриття позицій та запобігання раптового нападу ворога. Завдяки бездоганному виконанню бойового завдання, його підрозділу вдалося уникнути втрат та завдати противнику значних втрат у техніці та особовому складі.

А вже у січні 2024 року під час виконання бойових завдань на Донеччині, Ігор разом зі своїми побратимами, під ворожими обстрілами здійснив мінування переднього краю оборони, чим унеможливив подальше просування ворога до позицій свого підрозділу.

За мужність, відвагу, успішне виконання бойових завдань та вірність військовій присязі, молодший сержант Ігор Підвалихата отримав нагороду від Головнокомандувача Збройних cил України "Хрест хоробрих".

І це вже не перша нагорода для захисника. Рік тому Ігор був нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗС України "Золотий хрест".

Захисник з Кіровоградщини отримав нагороду від Головнокомандувача Збройних Сил

Служба зв’язків з громадськістю
71-ї окремої єгерської бригади
Десантно-штурмових військ
Збройних cил України


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top