Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Місцеві вибори 2015 Події

Френкель на фонтані з перевізниками, на водоканалі та кар’єрі Новина з фото

Френкель на фонтані з перевізниками, на водоканалі та кар’єрі
У вівторок, 13 жовтня, кандидат на міського голову Геннадій Френкель свою передвиборчу роботу розпочав о сьомій ранку на фонтані міського Палацу культури. Сюди, попри зимну погоду, поспілкуватися з ним прибули перевізники трьох автотранспортних підприємств.
^ Реклама ^

Розпочинаючи розмову, Геннадій Юрійович привернув увагу на місце зібрання:

"Знаєте, оцей фонтан спіткала така ж доля, як і наш Світловодськ. Колись він був улюбленим місцем відпочинку світловодчан і гостей міста. А сьогодні він — зіпсований та частково поруйнований, — наче німий докір нашій багаторічній безгосподарності... Коли вісім років тому я виконував обов’язки міського голови, була розроблена спеціальна міська програма по відбудові наших фонтанів. Але, через мій передчасний вимушений ухід, цим планам так і не судилося збутися — як і багато чому іншому".


Але здебільшого кандидат розповів не про те, що не встиг зробити, коли у 2006-9 роках очолював місто — що встиг: і Палац, що поряд, було відремонтовано, і басейн запрацював, і пологове відділення новеньке та сучасне постало, і Лісозавод було газифіковано, і ділова та інвестиційна активність пожвавішала тощо. От і зараз він йде на мера, щоб продовжити перерваний поступ. Але цей поступ неможливий без усвідомлення того, що і світловодчани, і власівчани мають об’єднатися задля доброї мети — відродити місце свого спільного проживання…

Цей заклик Геннадія Юрійовича лунав того ранку і на міському водоканалі, і на власівському кар’єрі. І всюди, у "зворотньому напрямку", кандидат вислухав чимало нарікань на нинішнє невтішне та нелегке буття, а також — бачення його покращення. А ще — побажань та напутніх слів. А це означає, що йому довіряють. І що мешканці міста й селища розгледіли у ньому того, з ким варто мати справу. Принаймні на першу каденцію міського голови.

Френкель на фонтані з перевізниками, на водоканалі та кар’єрі

Френкель на фонтані з перевізниками, на водоканалі та кар’єрі

...І на Покрову — з немічними людьми
А наступного дня — на велике свято Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України кандидат навідався до власівського будинку-інтернату. Він не дарував його мешканцям, як це заведено у можновладців, пакуночків з позавчорашніми ватрушками та різнокольоровими олівцями. Не було на ній також і зовні байдужих відео-операторів й фотографів — це була, просто, душевна зустріч тет-а-тет з людьми, яким дійсно не вистачає сердешного тепла від своїх рідних і близьких. І вони, у відповідь на сердечність гостя, бажали йому, щоб Покрова Пресвятої Богородиці оберігала його від усіх напастей.


^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top