Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Галина Плющ: "Я хоронила кожного українського солдата, як свого сина" Новина з фото

Галина Плющ: "Я хоронила кожного українського солдата, як свого сина"

У липні в зоні АТО загинув наш земляк Михайло Плющ з села Подорожнє Світловодського району. Про мужність та героїзм солдата Плюща Михайла Вікторовича дізналися українці в Канаді і вирішили підтримати його матір Галину Миколаївну.
^ Реклама ^

Зустріч з матір’ю полеглого за цілісність та незалежність України відбулася у вузькому колі в суботу у міській дитячій бібліотеці. Голова Світловодського осередку Суспільної служби України Надія Мальцева виконала почесну місію і передала Галині Плющ допомогу, надіслану з далекої Канади — міста Гамільтон від Суспільної служби українців Канади. Галина Миколаївна була зворушена до сліз і з вдячністю прийняла допомогу.

Галина Плющ: "Я хоронила кожного українського солдата, як свого сина"

Як зазначила директор Світлана Шумська, у міській дитячій бібліотеці зроблять куточок, присвячений Михайлу Плющу, щоб на прикладі його мужності, патріотизму та любові до України вчилися юні читачі бібліотеки.

ЗА ТЕМОЮ: Попрощатися з Михайлом Плющом — героєм неоголошеної війни — прийшли понад тисячу земляків

Мати розповіла, як рано овдовівши, вона виховувала трьох синів чесними, порядними і працелюбними патріотами України. Її глибоко хвилюють події на Донеччині і Луганщині, де гинуть кращі сини України. Кожного дня завмирає серце, чи ніхто не загинув? Біль кожної матері переживає, як свій.

"Я дивлюсь телевізор і хороню кожного загиблого українського солдата, як рідну дитину!" — сказала Галина Плющ.

Присутні не могли стримати сліз і плакали разом з цією мужньою жінкою.

ЗА ТЕМОЮ: Михайло Плющ — боєць, патріот, пам'ять про якого живе у наших серцях

Коли ми обговорювали останні події, ініціативи Президента України щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі, Галина Плющ сказала, що гаряче підтримує ці ініціативи, щоб швидше закінчилася ця неоголошена війна, щоб не гинули наші кращі сини. І добавила, що потрібно робити це негайно, бо довоюємося, що залишаться живими лише п’яниці та наркомани. Чи може Путін має таку мету?


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top