Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Тетяна Дроздова ТОП-новини Економіка

Світловодськ має найнижчий показник доходів загального фонду в області

Світловодськ має найнижчий показник доходів загального фонду в області
Доходи на 1 жителя Світловодська складають менше середнього показника по всіх територіях області на 50,6 %. Цей факт оприлюднив директор департаменту фінансів ОДА Сергій Шеремет.
^ Реклама ^

Відзначимо, що серед тих, хто має низькі показники доходів загального фонду, перебувають також Великоандрусівська ОТГ, Олександрія (з якої наші чиновники беруть приклад), Гайворонський і Благовіщенський райони, у яких доходи на 1 жителя менше середнього показника по територіях області в межах 25-52%. У нас, як ми вже повідомляли — 50,6%. Світловодськ — серед найбідніших територій, тому стверджувати, що ми попереду всієї планети, принаймні, недоречно. Тим більше, що цифри говорять про зворотнє, а сам показник вираховується за усталеною методикою.

Сергій Шеремет відзначив серед лідерів з мобілізації податків і зборів до місцевих бюджетів у розрахунку на 1 жителя Соколівську ОТГ, а також Знам’янку та Петрівський район. Цього року також значно покращив свої позиції за цим показником і Світловодський район.

За його словами, при збільшенні доходів загального фонду порівняно з січнем-жовтнем 2016 року в цілому по області на 38,6% доходи районних бюджетів збільшилися на 52,7% (на 271 млн грн). В бюджетах ОТГ надходження збільшилися — на 37,5% (на 43,8 млн грн), міст обласного значення — на 35,4% (на 321,3 млн грн), в обласному бюджеті — на 41,2% (на 152,9 млн грн).

Що стосується рейтингу міста Світловодськ в області — наше місто впевнено посідає останнє, 4 місце. Рейтинг визначається окремо серед міст, районів і ОТГ, загального не може бути, адже показники, за якими визначається рейтингове місце для різних категорій різні. Дивіться Оцінку результатів діяльності (рейтинг) райдержадміністрацій і міськвиконкомів Кіровоградської області за 9 місяців 2017 року тут: eco.kr-admin.gov.ua

Ми були неуспішними і за підсумками 2016 року. Позаду нас з невеличким відривом лише м.Олександрія. Дивіться тут: eco.kr-admin.gov.ua

Пропоную нашим чиновникам тверезо проаналізувати ситуацію і поділитися з громадою гіркою ПРАВДОЮ. Для початку.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top