П’ятниця, 29 березня 2024
Добрі справи

Увага! Акція "Місту потрібен пляж!" Новина з фото

Увага! Акція "Місту потрібен пляж!"

Міський пляж днями передано на баланс Комбінату комунальних послуг. Очистити берег від сміття, а воду від водоростей і очерету, завезти чистий пісок, облаштувати контейнером для сміття, водою (привозною), медпунктом, відремонтувати і пофарбувати роздягальні, "парасольки", душову, туалет — ось неповний перелік роботи, яку повинен чимскоріше виконати Комбінат, розповідає начальник підприємства — Володимир Білан.


"Ми запізнилися на півроку, потрібно було розпочинати роботи восени", — вважає Володимир.

Прибрати сміття і пофарбувати все, що можна, береться група ентузіастів — користувачів однієї з соціальних мереж. Без грошей, з великим бажанням навести лад на березі, зробити це місце відпочинку таким же популярним, як колись — така ідея варта підтримки. Запрошуємо до її реалізації всіх небайдужих людей! Офіційна сторінка заходу: https://vk.com/svetlovodsk_beach

А для поновлення постачання води і світла, очищення берега від водоростей і очерету — потрібні чималі кошти і добра воля водоканалу і енергетиків. Одна справа, якщо ці монополісти визнають, що проекти і технічні умови на постачання води і світла розроблені десятки років тому і з того часу нічого не змінилося. Інша — коли кожне підприємство почне вимагати технічні умови, нові проекти і таке інше. В такому разі цивілізованого пляжу нам не побачити ще довго! Хто може вплинути на вирішення цих проблем, відгукніться і допоможіть молодому керівнику ККП Володимиру Білану. Для кого сума у 5 тисяч гривень, за яку місцеві водолази розчистять берег, підйомна — телефонуйте!

Є пропозиція також оголосити збір коштів на відновлення пляжу, а у подальшому зони відпочинку з волейбольною площадкою, пляжною дискотекою, тощо.
Зрозуміло одне: потрібно починати щось робити і результат обов’язково буде!

Запрошуємо всіх бажаючих у неділю 22 червня 2014 року на 10:00 на міський пляж. Бажано мати з собою рукавички і пакети для сміття. Не завадять граблі, лопати та інше знаряддя праці.

Контактний телефон координатора: (097) 715 53 57 (Богдан Дроздов)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ревівський" пляж у Світловодську чекає на господаря

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top