П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

У світі любові до інформації

У світі любові до інформаціїЩорічно бібліотеки міста проводили заходи для молоді — різноманітні конкурси, які формували етику взаємовідносин юнака та дівчини. Цього року працівники відділу нових інформаційних технологій ЦМБ вирішили провести свято «Читач + Бібліотека = Любов».
Щоб познайомити ближче Бібліотеку і Читача, розпалити "іскру закоханості" присутнім була запропонована ціла програма у вигляді екскурсій, слайд-мандрівок та відео сюжетів з життя бібліотеки. Учасники дізналися, що відділ нових інформаційних технологій проводить важливу роботу, допомагаючи кожній бажаючій людині працювати на комп' ютері, займатися пошуком в мережі Інтернет і таким чином, намагається сприяти розвитку молоді, створювати умови для її творчої самореалізації, а світ Інтернету невичерпний — великий, різноманітний, чудовий і неповторний, який пробуджує бажання пізнавати все більше і більше, навчає та поглиблює знання, дарує незабутню радість відкриття нового та насолоду від можливості збагнути все, що раніше тільки мріялось.
^ Реклама ^

Творчо і з захопленням учасники освідчувалися в своїх почуттях до улюбленого закладу в грі "Друзей моих прекрасные черты...", малювали портрет Бібліотеки майбутнього.

Із захопленням молодь висловлювала своє ставлення до бібліотеки не лише у її традиційному вигляді, а й з сучасними послугами у вигляді вільного доступу до Інтернету, комп'ютерної техніки та можливостями друку й сканування зображень.

Свої емоції та почуття діти передали у власних малюнках, де основною темою пройшла думка: "I love my librarу". Приємним було те, що своє майбутнє діти пов'язували саме з бібліотекою сучасною, оновленою, яка буде постійно змінюватися на вимогу часу. Матеріали заходу відправлені на Всеукраїнський конкурс "Читач + Бібліотека = Любов".

Можна впевнено сказати: користувачі люблять свою бібліотеку і вона їм відповідає взаємністю та завжди чекає на них.

Тетяна Головачова,
провідний бібліограф Світловодської ЦМБС.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top