Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Баскетбол. Світловодці їдуть до "Артеку"

Баскетбол. Світловодці їдуть до "Артеку"З 12 по 17 квітня в місті Саки (АР Крим) пройшли зональні змагання І Всеукраїнської олімпіади з баскетболу серед юнаків 1994-1995 р.н. У змаганнях брали участь команди, які попередньо перемогли у обласних відбіркових змаганнях, в яких, як пам'ятаєте, переможцем стали світловодські хлопці-вихованці ДЮСШ №2 (тренер Володимир Лисак).
Суперниками світловодців були команди міст Севастополя, Євпаторії, Миколаєва, Херсона та Одеської області ("Хімік", м.Южний).
^ Реклама ^

Із шести команд до "Фіналу 4-х" (кращих) мала винятку лише одна команда і нею стала…наша команда зі Світловодська!!!

Отже, наші хлопці виграли всі зустрічі без виключення. Найскладнішими, порівняно з іншими, були ігри проти Євпаторії (фактично, збірної всього Криму) та БК "Хіміка", які завершилися з рахунками, відповідно, 66:48 та 71:53 на нашу користь.

Отже, попереду на вихованців Володимира Лисака чекає "Фінал 4-х", який проходитиме з 9 по 15 травня на базі Міжнародного дитячого центру (колишнього піонерського табору) "Артек". Їхніми суперниками стануть переможці інших трьох зон: БК "Азовмаш" (Маріуполь), БК "Київ" та БК "Пульсар" (Рівне) – кожен клуб є базою підготовки майстрів.

Кращими у складі світловодців стали Ярослав Фомічов та Олександр Буша.

Члени команди, тренерський склад висловлюють подяку за підтримку Віктору Королю (ТМ "Віктор і К") та Сергію Близнюку (з-д "Адсорбент").

"СВ".
На фото: Команда переможців на чолі із Володимиром Лисаком.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top