Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Шахові баталії

Ціла низка спортивних заходів відбулася останнім часом у міських шахістів.
Зокрема, 27 червня у спортивному комплексі "Спорт для всіх" ім. А.Тузовського пройшов шаховий турнір присвячений Дню Конституції України.
^ Реклама ^

Перше місце із результатом у 10 очок виборов кандидат у майстри спорту, депутат міської ради Ігор Денисов. Друге місце посів КМС Олександр Сушко (9,5 очок). Третя сходинка дісталася Володимиру Бондару (7,5 очок).

Нещодавно місцеві шахісти взяли участь у бліц-турнірі, присвяченому 55-річному ювілею нашого міста. Загальна кількість учасників становила 11 осіб – кращих представників шахової еліти Світловодська. І в цьому турнірі першу сходинку виборов І.Денисов. Друге – О.Сушко. третю сходинку посів першорозрядник Ілля Гончаренко. Призерів було нагороджено грамотами управління молоді та спорту.

А ще на початку червня команда кращих шахістів міста взяла участь у особистісно-командній першості з шахів та шашок серед міст та районів Кіровоградської області, яка проходила у смт.Олександрівці. Команда у складі І.Денисова (завдяки зусиллям якого та В.Мороза команда потрапила на змагання), О.Бендюка, О.Сушка та Н.Майстренко посіла ІІ місце.

"СВ".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top