П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Кримінал

А ви чули нічну стрілянину у Світловодську? (ДОПОВНЕНО)

А ви чули нічну стрілянину у Світловодську? (ДОПОВНЕНО)
Мова йде про чоловічі розваги у ніч на суботу, 28 липня. Мешканці будинків Героїв України, 75, Грушевського,16 чули поодинокі постріли близько опівночі і зателефонували до міського відділу поліції.
^ Реклама ^

Андрій Гулий, начальник відділу повідомив нашому виданню, що на "102" надійшло 3 повідомлення про те, що у дворі будинку №75, що на вулиці Героїв України, стріляють. Оперативна група вирушила негайно на місце події.

Поліцейські помітили двох чоловіків на Бульварному узвозі, повернули до них, ті – навтьоки. Затримали обох разом з обрізом мисливської рушниці на підставі ст. 208 КПК України.

Під час слідчих дій встановили, що стріляв місцевий житель громадянин К., 40 років, непрацюючий, раніше судимий. Поряд був 33-річний гість міста.

Цікаво, що лише вранці мешканці однієї з квартир будинку №75 помітили отвори і фрагменти куль в обшивці балкону. Знову викликали поліцію. Все підтвердилося.

З якого дива дорослі хлопчики вирішили постріляти? Напилися і таким чином розважалися. З людьми, яким належить балкон, не знайоми. Тож говорити про залякування чи не дай Боже замах на життя не доводиться, - підкреслив Андрій Гулий.

Слідство триває.
Пошкоджене пострілами авто
Пошкоджене пострілами авто
Пошкоджене пострілами авто
Пошкоджене пострілами авто


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top