П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Події

Волонтерську премію "Євромайдан SOS-2017" отримав Михайло Берчук Новина з фото

Волонтерську премію "Євромайдан SOS-2017" отримав Михайло Берчук
30 литопада у Києві відбулося нагородження найкращих — волонтерською премією "Євромайдан SOS-2017". Серед сотні номінантів на нагороду виявився і наш земляк — власівчанин Михайло Берчук.
^ Реклама ^

"Ми мали можливість зустріти багатьох чудових людей, людей небайдужих, особливих, тих на кому тримається небо під час буревію… Ми були раді оголосити лауреатів Премії, якими сталии люди, що є прикладом відданості волонтерській діяльності та активної позиції, незважаючи на жодні перешкоди" — зазначають організатори події, громадська організація “Центр Громадських Свобод”.


Таку відзнаку вручають уже четвертий рік поспіль.

Як зазначив сам Михайло, на вручення прибуло понад 100 номінантів. Взагалі, подати кандидатуру міг будь-хто. Адже критеріїв, які б мали відзначитти волонтера та надати можливість прийняти участь у нагороджені було всього три: по-перше, волонтер не міг належати до керівних органів будь-якої політичної сили; по-друге, за свою волонтерську діяльність не мав отримувати зарплатню; та по-третє, в реалістичності та реалізованості підпорядкованого номінанту волонтерського проекту не могло бути сумнівів.

“Започаткована ще у 2014 році, ця премія кожного року збирає все більше і більше номінантів. Все більше волонтерів переймається тим, що відбувається навколо нас, в нашій країні. Це наштовхує на позитивні погляди що до майбутньго волонтерського руху в Україні — на краще майбутнє для українців. Ця нагорода — це відзнака звичайним людям, які роблять надзвичайні речі” – відзначив Михайло Берчук.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top