П’ятниця, 19 квітня 2024
Місцеві вибори 2015 Відео Події

Шановні власівчани й світловодчани!

Шановні власівчани й світловодчани!
Багато з Вас ще розмірковує над тим, за кого віддати свій голос, обираючи міського голову. А багато вже визначились. Ставлячись з повагою до будь-якого Вашого вільного вибору, все ж хочу звернутись до Вас з деякими своїми роздумами на задану тему.


Я не буду розповідати і нахвалювати як підприємства торгівельних марок "Королівський смак", "Кухар Рішіл’є" тощо, на яких багато з Вас працюють, так і про плани розширення виробництва, що дасть, щонайменше, ще тисячу робочих місць. І не буду ходити, як то кажуть, "вокруг да около" - я закликаю Вас віддати свій голос за Геннадія Френкеля на виборах мера 25 жовтня!

Повірте, я не політик і ніколи не прагнув і не прагну зараз політикою займатися. Я і у виконком пішов, щоб там було менше політики, щоб у місті й селищі розвивалось підприємництво із залученням значних інвестицій, щоб у місті й селищі було вдосталь робочих місць, щоб у міський та селищний бюджети сплачувались податки, достатні для ремонту та будівництва нових доріг, для розвитку міської та селищної інфраструктури. Щоб Ви врешті небезпідставно раділи і пишались тим, що мешкаєте у Світловодську і на Власівці. Але, на жаль, за нинішнього виконкому мій голос там виявився "гласом волаючого у пустелі"

Я невипадково на цих виборах погодився стати довіреною особою Геннадія Френкеля, ділові і керівні якості якого розкрились у 2006-2009 роках, коли він виконував обов’язки міського голови – у місті і селищі тоді помітно пожвавішала ділова активність, зажевріла вірогідність, що ось-ось у Вас будуть нарешті причини пишатися рідним містом й селищем, а не поневірятися чужими краями у пошуках кращої долі. Врешті, жити стало веселіше! Але комусь це два з половиною роки не давало спокійно спати… І ось 25 жовтня ми всі маємо шанс змінити ситуацію, що склалася, на краще.

Тож, давайте, дорогі мої земляки, допоможемо один одному у цих змінах, підтримавши кандидатуру Геннадія Френкеля!

З повагою до Вас і Вашого вибору,
Віктор Король, засновник ТМ "Королівський смак"



Шановні власівчани й світловодчани!

Дорогі мої земляки!

Світловодськ – моє рідне місто. Я тут народився і живу все своє життя із незначною перервою на армійську службу і навчання у виші. Я балотуюсь як самовисуванець. Я зробив так свідомо – не хочу, щоб між мною і Вами фігурували інтереси тих чи інших партійних босів. Я це вже відчув на собі, коли у 2009 році попав у немилість до міського керівництва неподільно пануючої тоді Партії регіонів, з яким у мене сталися розбіжності у поглядах на вирішення багатьох міських питань. Виходячи з цього, хочу бути підзвітним лише громадам міста Світловодськ й селища Власівка.

За два з невеликим роки (з 2006-перша половина 2009 рр.), коли я виконував обов’язки міського голови, на моє та переконання багатьох містян, було зроблено чимало задля покращення життя у Світловодську й Власівці (про що Ви, зокрема, можете дізнатися з двох попередніх "Інформаційних бюлетенів"). Але ще більше я не встиг зробити через свій вимушений ухід у 2009 році і безперспективність балотування на виборах 2010 року, результати яких можна було спрогнозувати заздалегідь. А намічалось і планувалось дуже і дуже багато (про що я неодноразово наголошую на зустрічах із Вами як у трудових колективах, так і за місцем Вашого проживання). Виходячи з цього, сподіваюсь на Вашу довіру, щоб продовжити корисну для міста й селища роботу.

З повагою до всіх Вас
і з вірою у Ваш осмислений вибір,
Геннадій Френкель








Партнери:


Top