Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Місцеві вибори 2015 Події

Геннадій Френкель: «Разом ми зможемо вирішити всі нагальні проблеми» Новина з фото

Геннадій Френкель: «Разом ми зможемо вирішити всі нагальні проблеми»
Під час зустрічей кандидата на посаду міського голови Геннадія Френкеля із виборцями лунає чимало важливих для Світловодська і його мешканців питань, у тому числі проблемних. Не виключенням стали і зустрічі 16 жовтня.
^ Реклама ^

Перша з них відбулася о 8 ранку на ОКВП "Дніпро-Кіровоград", працівники якого, зокрема, підіймали питання забезпечення водою будинку по вулиці Калініна, 12 (колишній "Космос"). За словами учасниці зустрічі, на верхніх поверхах цієї малосімейки існують постійні проблеми з водопостачанням, хоча, як з’ясувалося, для вирішення проблеми було придбано насос, але за якихось причин ЖЕК його не вмикає. Коментуючи ситуацію, Геннадій Френкель зазначив, що подібні проблеми раніше мали місце в багатоквартирному будинку по вулиці 8-го Березня, але вони були успішно вирішені за часів його керівництва містом.

Взагалі, на той час для міста було зроблено багато, в тому числі в житлово-комунальній галузі. І зараз проблеми в комунальній сфері, впевнений кандидат, можна і потрібно вирішувати. Для цього варто залучати державні кошти і приватні інвестиції, брати участь у грантах і державних програмах, а головне – мати бажання змінити ситуацію в місті на краще, і активно працювати в цьому напрямку:

"У 2006-2009 роках в країні також були непрості часи, але нам вдавалося ремонтувати дороги у травні, як це повинно бути, будувати соціальне житло, вдалося залучити і 7,7 мільйонів гривень державних коштів на капітальний ремонт дорожнього покриття та покрівель житлових будинків. Тоді ми відремонтували близько 40 покрівель, сподіваючись таким чином знизити тарифи на утримання будинків та прибудинкових територій. На жаль, багато чого ми просто не встигли зробити. Зокрема, в планах залишилася і добудова сходів на Бульварному узвозі, і ремонт фонтанів".


Ще одне питання, з яким звернулися до кандидата учасники зустрічі – необхідність роботи групи подовженого дня у дошкільних навчальних закладах. У проханнях працюючих жінок – відкриття хоча б однієї групи на садочок, яка б працювала принаймні до 18 години. Як пояснив Геннадій Юрійович, раніше в дошкільних навчальних закладах існувала така практика і її обов’язково необхідно поновити, враховуючи побажання матусь.

Пролунало від працівників підприємства і запитання щодо доступності кандидата:

"Ви були доступним для спілкування, коли перебували на посаді секретаря міської ради: будь-хто зі світловодчан міг потрапити до Вас на прийом. Чи збережеться ця традиція, якщо Вас оберуть міським головою?".


У відповідь Геннадій Френкель зазначив, що він був і залишається доступним для світловодчан:

"Звісно, така традиція збережеться. Вона існує і зараз, адже у мене, як у начальника управління освіти, не існує окремих годин прийому, я відкритий для спілкування в будь-який час. Взагалі я дуже доступна і комунікабельна людина, і я прислухаюсь до думки людей. Так було, і так залишиться. Більше того, якщо ви довірите мені керівництво містом, збережеться традиція щомісяця звітувати про результати діяльності виконавчої влади перед громадою, як це і було раніше".

Багато проблемних запитань лунало і під час спілкування Геннадія Френкеля з працівниками "Світловодської паляниці". Зустріч із людьми, чиї руки пахнуть хлібом, була жвавою і цікавою. Найбільше питань, які задавали учасники розмови, стосувалися опалення шкіл та дитячих садочків.

"Усі заклади освіти були готові до опалювального сезону вчасно, – зауважив, відповідаючи на запитання, Геннадій Френкель. – Ми вчасно замінили аварійні входи і отримали всі необхідні документи. Ми готові до прийому тепла, і я впевнений, що всі заклади освіти в найближчий час отримають тепло".


Лунали питання і стосовно благоустрою міста, зокрема, вулиці Богдана Хмельницького. Працівники "Світловодської паляниці" занепокоєні тим, що не скошується амброзія уздовж дороги, а нове дорожнє покриття розбивається вантажівками і бензовозами.

"Мені відомі ці проблеми. На жаль, вони дійсно мають місце, але ми будемо їх вирішувати, – відповів кандидат. – Звісно, зробити все одній людині неможливо. Повинна бути плідна взаємодія влади і громади, повинен працювати громадський контроль, і всі ці питання будуть вирішені".


Лише разом, впевнений кандидат, можна боротися і з таким ганебним явищем у нашому суспільстві, як корупція. Тож, він закликав людей не бути байдужими і реагувати на факти корупції – перш за все, самим не давати хабарів і повідомляти правоохоронні органи в разі вимагань з боку посадовців.
Геннадій Френкель: «Разом ми зможемо вирішити всі нагальні проблеми»
Геннадій Френкель: «Разом ми зможемо вирішити всі нагальні проблеми»
Геннадій Френкель: «Разом ми зможемо вирішити всі нагальні проблеми»


^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top