Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Місцеві вибори 2015 Події

Шлюз, культура, фармацевти спілкувалися з Геннадієм Френкелем Новина з фото

Шлюз, культура, фармацевти спілкувалися з Геннадієм Френкелем
15 жовтня кандидат на міського голову Геннадій Френкель продовжив зустрічі з трудовими колективами міста, зокрема, на Виробничому підприємстві "Кременчуцький судноплавний шлюз", у Музичній школі — з місцевими культурологами і з працівниками фірми "Ескулап".
^ Реклама ^

І взагалі, всюди, де спілкувався з людьми Геннадій Юрійович, панувала доброзичлива атмосфера. Адже кандидат, вичерпно відповідаючи на різноманітні запитання, демонстрував всебічну обізнаність у тих чи інших питаннях життєдіяльності міста. Стосовно ж планів у разі обрання його міським головою, кандидат наголосив, що найбільш пріоритетним своїм завданням він вбачає залучення інвестицій, які дадуть поштовх до розвитку всієї міської й селищної інфраструктури.

"Повірте, я знаю, як це робить" — запевнив він, навівши приклад восьмирічної давнини, коли він протягом двох з половиною років виконував обов’язки міського голови.


Так, завдяки залученню іноземних інвестицій, на базі клініки IRS було встатковано магнітно-резонансний томограф – унікальний апарат, який і далеко не в кожному обласному центрі є. Потім ті ж самі інвестори планували у лікарні на вулиці Павлова розмістити устаткування для очищення крові — гемодіаліз. Крім цього була досягнута домовленість, що інвестор будує неподалік – там, де зараз знаходиться порослий чагарниками котлован – багатоповерхівку, половину якої він передає безкоштовно місту, а іншу половину відводить під готель для пацієнтів із інших регіонів, що приїздитимуть на цей гемодіаліз. Та так ці задуми і "поросли полином" щойно тодішня панівна номенклатура усунула виконуючого обов’язки мера від виконання цих самих обов’язків…

Як не дивно, але найбільше запитань з економічної сфери задавали кандидатові працівники управління культури. Відповідаючи, Геннадій Юрійович зокрема зазначив, що задача влади полягає у сприянні бізнесовій активності і його неабияк тішить, що ділові кола міста, об’єднані у Міське відділення Української спілки промисловців і підприємців, підтримали саме його кандидатуру на міського голову. А один із найбільш авторитетних підприємців, засновник ТМ "Королівський смак" Віктор Король, чиї підприємства дають роботу і заробіток майже двом тисячам мешканців Світловодська й Власівки, прийняв пропозицію кандидата бути його довіреною особою на цих виборах.

"Адже наші підприємці ще не забули ті часи, коли я перебував на чолі Світловодська того, як тодішня влада сприяла розвитку і малого, і середнього, і крупного бізнесу. І повірте, люди бізнесу також інтуїтивно відчувають тих, з ким варто мати справу. І мені приємно, що в мені вони побачили саме таку людину. І я хочу, що б і ви вбачали у мені людину, якій можна довіряти".


У відповідь, з боку приймаючої сторони лунали виступи із закликом підтримати Геннадія Юрійовича. Зокрема - з вуст викладача музшколи Наталії Явдик, керівника аматорського колективу міського Палацу культури Василя Кузьменка та інших.

Підсумовуючи череду зустрічей цього дня, можна впевнено стверджувати — робітники та творча інтелігенція довіряють Геннадію Френкелю і пов’язують із ним відродження свого міста й селища.
Шлюз, культура, фармацевти спілкувалися з Геннадієм Френкелем
Шлюз, культура, фармацевти спілкувалися з Геннадієм Френкелем
Шлюз, культура, фармацевти спілкувалися з Геннадієм Френкелем
Шлюз, культура, фармацевти спілкувалися з Геннадієм Френкелем
Шлюз, культура, фармацевти спілкувалися з Геннадієм Френкелем


^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top