П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Місцеві вибори 2015 Події

Геннадій Френкель: «Я хочу, щоб ви повірили, що все можна змінити!» Новина з фото

Геннадій Френкель: «Я хочу, щоб ви повірили, що все можна змінити!»
Тривають зустрічі кандидата на посаду міського голови Геннадія Френкеля з трудовими колективами міста.
^ Реклама ^

Так, вранці 12 жовтня Геннадій Юрійович зустрівся із працівниками "Світловодського Заводу металевих конструкцій" ТДВ Об’єднання "Дніпроенергобудпром".

На початку спілкування виступаючий розповів присутнім про свою діяльність і на посаді начальника управління освіти, яку він обіймає вже 25 років, і на посаді секретаря міської ради та виконуючого обов’язки міського голови:

"Цифри говорять самі за себе: якщо у жовтні 2006 році місто посідало 23 місце в області, то у 2008 році, коли політична криза дала мені змогу виконувати обов’язки міського голови, Світловодськ посів 1 місце в області з різних напрямків діяльності, у тому числі за показниками залучення інвестицій і державних коштів для реалізації різних соціальних проектів, зокрема для будівництва соціального житла. На жаль, сьогодні, – констатував Геннадій Френкель, – Світловодськ посідає лише 25-те місце. Звісно, для кожної людини важливі не місця, а рівень життя, але для того, щоб краще жити – необхідно щось робити. Я хотів би, щоб ви не були байдужими і любили Світловодськ. Я хотів би, щоб кожен із нас вірив у себе, у можливість об’єднатися і разом зробити наше місто кращим. Я хочу, щоб ви повірили, що все можна змінити!".


За словами виступаючого, і зараз є чимало грантів, державних програм і інвестиційних проектів, які можна залучати в місто. Але для цього необхідний і відповідний досвід, і бажання працювати, а такий досвід і бажання у кандидата є:

"Я знаю, як залучати інвестиції в місто, як вести переговори, але мені необхідна ваша підтримка, аби разом змінити ситуацію в місті".


Розповів кандидат і про ті програми і плани, які залишилися нереалізованими, зокрема – будівництво Аквапарку у Комсомольському парку, добудова сходів на Бульварному узвозі та облаштування великого розважального центру на Табурищі:

"Італійська фірма вже навіть представила проект розважального комплексу, який вона хотіла б розмістити у нижній частині міста, тут міг з’явитися справжній Лас-Вегас, та, на жаль, часу для реалізації всіх планів не вистачило. Але я вважаю, що для того, щоб місто було привабливим для інвесторів, його назва повинна лунати, вона повинно бути на слуху, і тому я, як можу, весь час популяризую Світловодськ. Як приклад – організація в місті "Світловодського пленеру" навесні цього року, з нагоди проведення якого "Укрпошта" навіть випустила спеціальну марку і конверт із символікою заходу".


Цього ж дня, у понеділок, 12 жовтня, Геннадій Френкель мав нагоду поспілкуватися із працівниками ПАТ "Укртелеком". Варто зауважити, що ця зустріч пройшла в активному діалозі із виборцями, під час якого лунали запитання на актуальні теми ремонту міських доріг та транспортного забезпечення, зокрема, Ревівського мікрорайону, якості освіти та фінансування галузі, відродження промислового потенціалу міста і створення нових робочих місць.

Геннадій Френкель: «Я хочу, щоб ви повірили, що все можна змінити!»


^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top