Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Події

«Чому Світловодська міська рада досі не подала позов про відшкодування своєї частки у Світловодськпобуті?», — Леонід Пащенко Новина з фото

«Чому Світловодська міська рада досі не подала позов про відшкодування своєї частки у Світловодськпобуті?», — Леонід Пащенко
Наш матеріал "Готуємося до опалювального сезону в країні, області, місті Світловодську, зокрема", у якому ми виклали думки одразу чотирьох народних депутатів України та начальниці департаменту ЖКГ Кіровоградської ОДА з приводу наступного опалювального сезону в країні та Світловодську зокрема, викликав чималий резонанс у соцмережах.
^ Реклама ^

Конструктивних думок, як завжди, було небагато. Зокрема нас зацікавив коментар юриста Леоніда Пащенко, депутата Світловодської міської ради, у якому він задає питання, відповідей на які наразі немає.

Цитуємо:

"Вказане питання треба розділити на дві складові. Перше: хто, на сьогодні, повинен готувати роботу Світловодськпобута до опалювального сезону? Звісно підприємство, яке на сьогодні на 100% є приватним. І це питання до Сергія Московського та його команди. І друге: чому міська рада втратила свої 50 відсотків в цьому підприємстві і не має на сьогодні впливу на Світловодськпобут? Це питання до Андрія Маліцького і його команди.

Нагадаю, що на початку каденції Андрія Маліцького в господарському суді перебував позов від імені прокуратури в інтересах Світловодської міської ради до Світловодськпобута про повернення громаді Світловодська 50% власності в Світловодськпобуті. Але в травні 2021 року не прокуратура, а саме Андрій Маліцький відізвав цей позов з суду. Ну, ок. Відізвав. Але ж треба було новий подати позов. Пройшло з тих пір більше року. Так і не подали. Всі строки давності минули.

І ось такими недбалими діями "зацементували" 100% приватної власності Світловодськпобута, без будь-якої можливості повернути міській раді свою частку.

Чому так важлива була частка для міської ради? У Московського закінчувалися повноваження, і при її наявності (частки) у міської ради, вона мала би вплив при призначенні нового керівника, а при втраті, відповідно, цієї частки - втратила і цей вплив. Ну, ок. Навіть якщо і так. Чому Світловодська міська рада досі не подала позов про відшкодування своєї частки, яка може складати мільйони гривень?

Є ще багато нюансів, але чи має сенс це обговорювати, коли ніхто не чує? Маємо тільки негативні наслідки і намагання перекласти сторонами вину один на одного. А час йде".


Цікавий факт: 180 000 гривень буде виділено з місцевого бюджету м. Світловодська адвокатам з Кременчука для надання юридичних послуг для Світловодської міської ради при наявності в її штаті чотирьох юристів.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top