Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Українцям пропонують дрова з державного інтернет-магазину

Українцям пропонують дрова з державного інтернет-магазину
В Україні запрацював державний інтернет-магазин для купівлі дров "ДроваЄ". У декілька кликів кожен може придбати дрова на зиму з доставкою додому, повідомляє Урядовий портал.
^ Реклама ^

За словами міністра захисту довкілля та природних ресурсів Руслана Стрільця, зараз лісгоспи заготовляють паливні дрова для населення. І вже продали і доставили громадянам 2 млн 439 тис. кубометрів деревини, а загалом до кінця року планують реалізувати 1,1 млн кубічних метрів дров. При цьому заготівля не нашкодить українським лісам: додаткові об’єми паливних дров здійснюються за рахунок невикористаного ліміту заготівлі деревини за минулі роки, зазначив міністр.

На кожну особу таким чином можна придбати 15 кубометрів. Для запобігання зловживаннями на сайті магазину потрібна авторизація.

Отже, як замовити дрова, не виходячи з будинку?
  • Зайти на сайт drovae.gov.ua та авторизуватися через банк, яким користуєтеся, або, якщо маєте, електронний цифровий підпис.
  • Вказати адресу доставки дров. Система автоматично підтягне найближчі до вас лісгоспи та продукцію, яку можна замовити. До речі, сайт пропонує і підказки, як визначитися з об’ємом дров, яка порода деревини краще підходить для опалення.
  • Визначитися із видом та обсягом деревини, обрати функцію з доставкою чи без.
  • Оплатити замовлення або чекати на дзвінок оператора для вирішення питань з доставкою.

Нагадаємо також — щоб взимку з дровами були найбільш вразливі категорії населення на прифронтових територіях, уряд розподілив серед обласних військових адміністрацій 563 млн грн. За словами міністра, вони підуть на закупівлю та доставку дров для населення Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top