П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Віталій Асауленко ТОП-новини Влада

Помолимось за хлопчика Новина з фото

Помолимось за хлопчика
А ще у санпропускнику нашої ЦРЛ причепили камеру зовнішнього відеоспостереження. А для чергового медперсоналу збираються придбати бронежилети й каски…
^ Реклама ^

Регулярну що-понеділкову нараду виконкомівських служб та підрозділів провела 10 липня перша заступниця міського голови Олена Балюк — сам же міський голова, повідомив начальник загального відділу Олександр Возний, буде відсутній десять днів.

Серед резонансних новин минулого тижня слід назвати інформацію головного лікаря Світловодської ЦРЛ Юрія Котенка про ДТП, яке сталося акурат навпроти цієї самої Світловодської ЦРЛ учора, 9 липня: 12-річного хлопчика збила легкова автівка. Її водій, не гаючи часу, сам доправив постраждалу дитину до лікарні, яка, за словами пана Юрія, на ранок сьогоднішнього дня опритомніла. Але стан її залишається стабільно тяжкий. А ще з медичних новин головлікар повідомив, що на санпропускнику, який за останній час став осередком різних непорозумінь поміж його обслугою і різними відвідувачами, почепили відеокамеру… Як кулуарно опісля засідання жартома додав Котенко, залишилось ще з Благодійних внесків придбати для чергового медперсоналу бронежилети і каски, а на вікно санпропускника — куленепробивні ролети.

Начальники світловодських РЕМ і поліції Сергій Брайко і Андрій Гулий відповідно поділилися інформацією стосовно "гучного" падіння минулого тижня опори лінії електропередач: за словами пана Сергія, нова опора вже стоїть, забезпечуючи безперебійну подачу струму, а зловмисника, доповнив пана Сергія пан Андрій, який зрізав залізні кути, які забезпечували стійкість тої опори (від чого вона завалилась), поліція виявила разом із речовими (кутами) доказами.

Не поталанило й колишньому директорові Територіального центру, який звернувся до суду, вважаючи своє звільнення незаконним. Так от, поінформувала наприкінці засідання Балюк, нещодавнє судове засідання винесло рішення не на користь позивача.



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top