Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Щопонеділкова нарада: наказ підчистити "хвости" Новина з фото

Щопонеділкова нарада: наказ підчистити "хвости"
Через те, що міський голова Валентин Козярчук продовжує "бюлетенити", вранішню нараду 26 червня провела його перша заступниця Олена Балюк…
^ Реклама ^

Більшість структурних виконкомівських підрозділів працює, як стандартно відповідали керівники цих самих підрозділів, "у робочому порядку". Так, зокрема, ґвалт з приводу ботулістичної загрози у місті пішов на спад. Але, повідомила в. о. начальника управління Держпродспоживслужби Тетяна Кривошея, її служба не втрачає пильність, бо ж літом активізуються різні кишкові палички — з метою запобігання цим різним кишковим паличкам ретельно перевіряються різні торгівельні точки.

Заступник міського голови з питань ЖКГ Дмитро Дмитришин поцікавився у Тетяни Кривошеї: що там коїться у криницях на Ревівці? А що коїться, відповіла вона — у воді однієї із цих криниць (а їх на ділянці, про яку заговорив Дмитро Дмитришин, цих криниць налічується 15) було виявлено перевищення вмісту нітратів. Та от жодна з тамтешніх криниць не має свого балансоутримувача, який утримував би їх у належному стані та дезінфікував їх у разі чого. Тобто, тамтешній люд попиває водичку з криниць, як-то кажуть, на свій страх і ризик.

А от, попри те, що у малосімейки на Героїв України, 67 є свій балансоутримувач — КП "Добробут", тамтешньому люду ніяк не вдається встановити теплового лічильника — постачальник централізованого опалення СП ТОВ "Світловодськпобут", через борги мешканців за спожите тепло, письмово відмовив "Добробуту" встановлювати у тому будинку лічильник, повідомив директор цього КП Олег Долгий.

У фінансовій царині, про яку доповіла начальниця фінуправління Наталя Яременко, поки що терпимо: план червня виконано на 82,5% (планували — 6,9 мільйонів гривень, отримано — 5,7 млн.). Що ж до планів півріччя, отримано 46,6 мільйонів гривень, а планували — 43,8 млн. Тобто виконання склало 106,9%. На даний період, доповнила пані Наталя, гроші на зарплату бюджетникам поки що є — без традиційних для минулих років залучень кредитних коштів. Але фінансистка закликала керівників виконкомівських підрозділів посилити ощадливу пильність, бо умови кредитування стали ще жорсткішими: 80% від кредиту буде "пожирати" його сплата, а на розвиток, відтак, лишатиметься лише 20%.

Натомість секретар міськради Юрій Сапянов доповів про царину міськрадівську — чергову сесію на минулому тижні провели плідно. За що він подякував керівників підрозділів виконкому. Але завершив секретар тривожною інформацією — про напруження, яке виникло на "вісі" "Світловодськпобут" — споживачі. На що головуюча Балюк анонсувала проведення засідання, присвячене цій самій "вісі".

Спікера Сапянова доповнив начальник загального відділу виконкому Олександр Возний: на означеній сесії міськдепи утворили комісію, яка перевірятиме діяльність виконавчих органів влади. Тож, виходячи з цього, пан Олександр закликав представників цих самих органів "підчистити хвости".


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top