П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Економіка

Розміщення молокоматів — соціальна програма для жителів міста Світловодська Новина з фото

Розміщення молокоматів — соціальна програма для жителів міста Світловодська
Ми вже писали про життєве кредо Олега Григоровича Медяника: "Треба будувати будинок, в якому ми всі живемо!", що означає — думати не тільки про власні статки, а й про покращення життя людей, які живуть поряд з тобою. Сьогодні поговоримо про практичні кроки власника і керівника фермерського господарства "Корида" та ТОВ "Світ-сир" на цьому шляху.
^ Реклама ^

Розміщення молокоматів — соціальна програма для жителів міста Світловодська

— Олеже Григоровичу! Кожна людина, яка мислить позитивно, розуміє, що розвиток Ваших підприємств працює і на людей, адже Ви надаєте їм робочі місця. Впевнена, що колектив вважає Вас, скоріше, партнером, ніж звичайним роботодавцем…

— Не можу сказати, що мої відносини з колективом бездоганні, вони різні. Адже я дуже вимогливий до себе, тому вимагаю дисципліни і якісного виконання роботи від своїх підлеглих, не всі до цього готові. Проте, я ціную спеціалістів, які професійно роблять свою справу, я навіть вчуся у них. Добре ставлюся до тих людей, які прагнуть кар'єрного росту, вдосконалення, зі свого боку ми їх навчаємо, проводимо стажування. Поважаю і простих робітників, які сумлінно виконують свої обов’язки на фермі, в майстерні і в полі. Не буду приховувати, що іноді бувають і такі випадки, коли о 5-й ранку доводиться шукати по селу працівника, який "забув" і не вийшов на роботу, а польові роботи чи тварина чекати не можуть. Тоді роблю відповідні висновки, які важко назвати ефективними, у зв'язку з нестачею кадрів на селі.

Розміщення молокоматів — соціальна програма для жителів міста Світловодська

— Крім заробітної плати, що отримують люди на Ваших підприємствах?

— По-перше, впевненість у завтрашньому дні — пафосно звучить, але це так. По-друге, ми забезпечуємо перевезення до робочого місця або відшкодовуємо витрати на проїзд. Крім того, працівники постійно звертаються до мене з особистих питань, я зважаю на обставини і, по можливості, допомагаю. В разі хвороби — кожен працівник отримує виплати за лікарняним листом. Також, працівники можуть отримати нашу продукцію за ціною виробника в рахунок заробітної плати.

Розміщення молокоматів — соціальна програма для жителів міста Світловодська

— Раніше ви розповідали про Вашу депутатську допомогу жителям Великої Скельової, Подорожнього та Озер; про закупівлю молока у мешканців всіх сіл Світловодського району. Я знаю про Ваші плани допомогти і жителям міста Світловодська. Поділіться задумами.

— Мрію реалізувати соціальний проект з розміщення молокоматів. В Європі молокомати давно набули популярності, вони зручні в обслуговуванні і покупець отримує якісне молоко, бо нічиї руки не торкаються продукції, крім того, за більш доступними цінами. Молоко з молокоматів можна буде набирати у власний посуд, або в стерильний посуд виробника. Цей проект я обговорював з колишнім керівництвом області, мені навіть обіцяли матеріальну підтримку, але прийшли нові люди і цей проект, на жаль, залишився на папері.

Розміщення молокоматів — соціальна програма для жителів міста Світловодська

— Скільки коштів треба на його реалізацію і від кого Ви чекаєте підтримки?

— На закупівлю чотирьох таких автоматів потрібно близько 20 тисяч доларів. Чому чотири? Це мінімальна кількість молокоматів, яку буде варто обслуговувати. Через 1 автомат можна продати близько 1000 літрів молока на день. Коштувати воно буде значно дешевше, ніж зараз продається у торгівельній мережі. Я готовий постачати молоко від ФГ "Корида" за мінімальною рентабельністю. Врахую в ціну лише собівартість, податки і транспортні витрати. Це і буде моїм особистим внеском у проект. Є пропозиція від великої торговельної мережі. Зараз вивчається фінансова складова впровадження проекту, але розглядається це як комерційний варіант. Мені це не цікаво. Яка ж це соціальна програма? Я вважаю, що в такому проекті на першому місці повинна бути соціальна складова. Якби гроші на автомати виділив бюджет, ми пишались би тим, що допомагаємо людям міста і району.

Розміщення молокоматів — соціальна програма для жителів міста Світловодська

— Олеже Григоровичу, всім відомо, що ви займаєтесь депутатською діяльністю та благодійністю. В місті ведуться розмови про те, що ви будуєте храм. Це правда?

— Дійсно, на сьогоднішній день ведеться будівництво Свято-Миколаївського храму, яке розпочалось навесні 2014 року. Єпископ Олександрійський і Світловодський Боголєп благословив його заснування. Проте будую не я, а приватне підприємство "Корида-Сервіс", засновником та директором якого є я. У цей нелегкий для нашої держави час, людям необхідно мати віру і надію, тому люди і звертаються до Бога. Сподіваюсь з божою допомогою через декілька років храм буде зведено і ми всі матимемо змогу його відвідувати.

Розміщення молокоматів — соціальна програма для жителів міста Світловодська

— Дякую за інтерв’ю. Бажаю Вам успіхів!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top