П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Заарештовано підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень матері

Заарештовано підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень матері
За попередніми даними, подія сталася під час сімейної сварки у ході розпиття алкогольних напоїв потерпілою та її сином. 31-річний чоловік наніс родичці декілька ударів. Від отриманих травм вона померла до приїзду лікарів. За скоєне зловмиснику може загрожувати до 10 років ув’язнення.
^ Реклама ^

24 липня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника швидкої допомоги про те, що за місцем проживання виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

"У ході проведення перевірки працівники поліції встановили, що в той день 52-річна громадянка розпивала алкоголь разом із родичем. Після випитого між ними виникла сварка, в результаті якої син завдав декілька ударів матері, від чого вона знепритомніла. Перелякавшись, чоловік викликав швидку допомогу, але лікарі констатували смерть жінки", — повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top