Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Правоохоронці встановили особу зловмисника, який завдав тяжких тілесних ушкоджень жителю Світловодська

Правоохоронці встановили особу зловмисника, який завдав тяжких тілесних ушкоджень жителю Світловодська
Сварка двох мешканців міста Світловодська закінчилася для старшого отриманням ножового поранення. Молодшому за вчинене загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.
^ Реклама ^

Напередодні вихідних до Світловодського міськвідділу міліції вночі надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію 34-річного місцевого жителя. У потерпілого діагностували травму голови та проникаюче ножове поранення живота з ушкодженням внутрішнього органу.

Чоловік розповів правоохоронцям, що став жертвою нападу невідомих осіб. Начебто на вулиці компанія незнайомців попросила у нього цигарку. Потім він отримав удар по голові та знепритомнів, а коли отямився — виявив на тілі рану.

Втім, поки потерпілого оперували, працівники міліції вирушили за адресою, звідки його було доправлено до медичного закладу. Як з’ясували оперативники, саме у квартирі 26-річного місцевого жителя і сталася подія.

До господаря помешкання прийшов знайомий. Обидва чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння і згодом між ними виникла сварка. Спочатку молодший ударив старшого скляною банкою по голові. Потім наніс удар ножем в область живота.

— З місця злочину правоохоронці вилучили речові докази та направили їх на дослідження, — повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок. — Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top