Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Авто

Державтоінспекція Світловодська радить та застерігає власників транспортних засобів Новина з фото

Державтоінспекція Світловодська радить та застерігає власників транспортних засобів
Згідно статистичних даних Державтоінспекції з початку року на території Кіровоградської області було викрадено 61 транспортних засобів. 45 із них розшукано та повернуто автовласникам. В м. Світловодськ та Світловодському районі з початку року було викрадено 16 транспортних засобів 9 із них розшукано та повернуто власникам.
^ Реклама ^

Згідно аналізу злочинних посягань на авто-мототехніку, основна частина викрадених транспортних засобів становлять автомобілі вітчизняного виробництва. Найбільшою популярністю у злочинців користуються автомобілі "ВАЗ". Також не цураються автомобілів марки "ЗАЗ" та "Москвич".

З метою профілактики та попередження фактів незаконних заволодінь транспортними засобами співробітниками Державтоінспекції постійно проводяться обстеження ремонтних майстерень, автостоянок, гаражних кооперативів, гаражів індивідуальних власників, щоб виявити викрадений автотранспорт та місце його розукомплектування.

Слід зазначити, що захист автомобілів – це особиста справа автовласників. Незаконні заволодіння транспортними засобами найчастіше відбуваються через їхнє недбале ставлення до своєї власності. Досвідченому злочинцю знадобиться лише кілька хвилин, щоб проникнути в автомобіль і завести двигун. Тому, якщо Ви збираєтеся відволіктися на певний час, прийміть всі необхідні міри, щоб, повернувшись, виявили свій автомобіль на попередньому місці, а найкраще — поставте його на стоянку під охороною. Вона є хорошою альтернативою тим автолюбителям, у яких немає гаража і які в нічний час залишають автомобіль поблизу помешкання.

Одна із складових надійної гарантії безпеки автомобіля – це установка протиугінної системи. Вона відлякує і молодих, недосвідчених злочинців, і професіоналів, які, перш за все, звернуть увагу на автомобіль, не захищений від викрадення.

Як приклад: знайдено деталі кузова автомобіля марки "М2140", яким незаконно заволоділи в період часу з 21:00 29.03.2015 до 18:30 30.03.2015 року з приміщення гаражу на території домоволодіння с. Серебряне, Світловодського району, Кіровоградської області.

Державтоінспекція Світловодська радить та застерігає власників транспортних засобів

Юрій Ковальов,
начальник відділення ДАІ з обслуговування м. Світловодська та Світловодського району
ст. лейтенант міліції.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top