Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Правоохоронці проводять розслідування за фактом угону авто, на якому зловмисник потрапив у ДТП Новина з фото

Правоохоронці проводять розслідування за фактом угону авто, на якому зловмисник потрапив у ДТП
Чоловік незаконно заволодів транспортним засобом, який власник залишив незачиненим. Втікаючи, "водій" не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом.
^ Реклама ^

До Світловодського відділу поліції надійшло звернення місцевого мешканця про те, що невідома особа заволоділа автомобілем його родича. Як з’ясувалося, потерпілий близько 11-ї години залишив автівку біля бази відпочинку. Повернувшись через дві години, виявив зникнення легковика.

"Правоохоронці особу зловмисника встановили. Ним виявився 24-річний житель іншої області. Він приїхав до міста, вийшов на останній зупинці та помітив поблизу закладу автомобіль. Авто було незачиненим, чим і скористався зловмисник, але далеко втекти не зміг", — розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження чи позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top