Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Влада

У Світловодську з’являться вулиці Ільїна та Тузовського, а також алея Пам’яті Героїв України

У Світловодську з’являться вулиці Ільїна та Тузовського, а також алея Пам’яті Героїв України
Виконавчий комітет Світловодської міської ради інформує про те, що на черговому засіданні топонімічної комісії було розглянуто широкий спектр питань з найменувань та перейменувань об’єктів міського середовища, які були ініційовані міськими громадськими організаціями, профспілковими комітетами, трудовими колективами та пересічними мешканцями Світловодська.
^ Реклама ^

Відповідно до вимог процедури перейменувань, визначеної Інститутом Національної Пам’яті України та протоколу засідання топонімічної комісії при виконавчому комітеті Світловодської міської ради прийнято рішення оприлюднити інформацію по запланованим змінам назв об’єктів міського середовища та заходам з увіковічення видатних діячів, подій тощо, а саме:

1. Перейменування вул. Ілліча на вул. А. Ільїна.

2. Перейменування вул. Тельмана або вул. Чубаря на вул. ім. А.М.Тузовського.

3. Найменування центральної алеї Приморського скверу (від перехрестя вул. Єгорова та вул. Приморської до пам’ятника невідомому солдату "Вічний вогонь") на честь Пам’яті Героїв України.

4. Встановлення на будівлі ЗОШ№10 меморіальної дошки на честь загиблого захисника України А. Ільїна.

5. Залучення громадськості до визначення з назвами вулиць у новому житловому масиві, який створюється з метою надання учасникам АТО земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків (перелік назв для визначення буде оприлюднено додатково).

Додатково звертаємо Вашу увагу на те, що позиція мешканців Світловодська з піднятих питань буде опрацьована та узагальнена під час громадських слухань, дату та час проведення яких буде повідомлено додатково, але не раніше одного місяця з моменту оприлюднення намірів щодо найменування, перейменування об’єктів міського середовища. Резолюцію громадських слухань буде внесено на розгляд сесії Світловодської міської ради для прийняття остаточного рішення.

Щоб уникнути непорозумінь та конфліктів серед населення через брак інформації щодо процесу зміни назв, пропонуємо Вам звертатись до міськвиконкому за роз’ясненнями з відповідним письмовим запитом на ім’я міського голови.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top