Вівторок, 16 квітня 2024
ТОП-новини Події

Гуртожитки не опалюються! Міська влада звертається до області

Гуртожитки не опалюються! Міська влада звертається до області

28 жовтня міський голова Юрій Котенко та його перший заступник Сергій Філоненко обїхали житловий фонд міста, аби з’ясувати ситуацію щодо вчасного початку опалювального сезону.


Сергій Філоненко розповідає, що в цілому теплозабезпечення багатоквартирних будинків розпочато, хоча не обійшлося і без аварій. Так, 28 жовтня у зв’язку з поривом труби діаметром 325 мм в районі магазину "Ювілейний", без опалення залишилися деякі будинки, по вулиці Чайковського, Калініна та Будівельників. На ранок 29 жовтня аварію було ліквідовано, тож ЖЕКи розпочали роботи з повторного запуску цих будинків. Певні проблеми виникли і з опаленням будинку по вулиці Конька, 31 там, за технічних причин, які мають усунути працівники ЖЕКу, без опалення залишається один стояк.

Набагато складніша ситуація з гуртожитками, розташованими по Леніна, 67, Приморська, 38 та 74, які обслуговуються КП "Добробут". Тут тепло взагалі ще не подавалося! Відсутність надання послуг з теплозабезпечення СП ТОВ "Світловодськпобут" пояснює заборгованістю мешканців за спожите раніше тепло. Але Сергій Філоненко переконаний:
"Великі борги нарощувалися навмисно. Так, в цих гуртожитках є люди, які не сплачували за тепло, але тих коштів, які збиралися, цілком могло вистачити на погашення існуючої заборгованості. Лише за жовтень поточного року новим керівництвом КП "Добробут" було перераховано теплопостачальнику 42 тисячі гривень це стільки ж, скільки попереднім керівництвом підприємства було сплачено за весь минулий опалювальний період. Тож, міська влада має намір звернутися до обласного керівництва, аби вплинути на СП ТОВ "Світловодськпобут" щодо опалення трьох гуртожитків".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top