П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Михайло Бур’янський: "...нам що, потрібно було дифірамби співати панові Котенку?" Новина з фото

  Михайло Бур’янський: "...нам що, потрібно було дифірамби співати панові Котенку?"
Сьогодні, з проханням розмістити на нашому сайті свою відповідь на нещодавнє звернення міського голови, до нашої редакції звернувся Михайло Бур’янський — президент Ради директорів світловодського відділення Української спілки промисловців, підприємців та роботодавців. Ми надаємо таку можливість та оприлюднюємо повний текст звернення.
^ Реклама ^

Відповідь спілки Промисловців та Підприємців на "Сповідь" міського голови

Я не буду зупинятись на моральній стороні "Сповіді" міського голови, хай це залишиться на його совісті. Зупинюся лише на тій частині, де спілка промисловців і підприємців його "катувала і знущалась".

Всі жителі міста пам’ятають, як наше місто вперше за роки незалежності вийшло з зими 2012-201З року в суцільних руїнах, в той час коли в сусідніх містах ремонтні роботи проводились силами власних комунальних підприємств, наша влада "тасувала" тендер під Знам’янську "чудо-фірму", яка за рахунок низької ціни повинна була вирішити всі наші проблеми.

22 травня 2013р. ми провели нараду Ради директорів, на яку міський голова не з’явився, де було прийнято рішення негайно звернутися до обласного керівництва про самоусунення міського голови Котенка від проблем міста, та про ціленаправлене знищення власного комунального підприємства, яке повинно займатися ремонтом доріг. Рішення №389 від З0.05.2013р. Даний лист було направлено до обласної Держадміністрації, депутату Верховної Ради Єдіну та заступнику голови АП Ларіну С.М.

Все місто було свідком, коли на наших вулицях з’явилися робітники "чудо-фірми", схожі на осіб без постійного місця проживання і розпочався "так званий" ремонт.

Я думаю, що в кожної людини є своя гідність, тому коли ми стали свідками того, як цинічно наші з вами кошти з порушенням технологій просто ногами, в самому прямому розумінні цього слова, втоптувалися в землю, нам що, потрібно було дифірамби співати панові Котенку?

Мені б хотілося запитати, чи готовий сьогодні міський голова вийти на вулицю Леніна в районі магазинів "3001 дрібниць", "Ювілейний", вулицю Калініна, вулицю Миру і сповідатися перед нашими жителями — куди він закатав майже 1 млн. наших з вами коштів, чи він думає що Світловодськ — це місто дурнів?

  Михайло Бур’янський: "...нам що, потрібно було дифірамби співати панові Котенку?"


Після цього хочеться задати ряд питань міському голові:

1. Чому станом на сьогоднішній день робиться все можливе, щоб не працювала власна "Шляхова дільниця" і не допустити її до ремонтних робіт у місті?

2. Чому ми не проводимо своєчасно власними силами термінові ямкові ремонти, а ждемо мільйонних тендерів?

З. Чому немає звіту міського голови про діяльність СП "Світловодськпобут", за результатами якого він особисто несе повну відповідальність, як перед депутатами, так і перед жителями нашого міста?

4. Які перші результати реформування ЖКГ і що це дало мешканцям нашого міста?

Тож, відносячись з усією повагою до посади міського голови, перш ніж сповідуватися, необхідно було замість питання "Чи щасливий я в цьому місті?", запитати, а чи щасливі мешканці нашого міста з такою владою?

З повагою,
Президент УСППР
М.М. Бур’янський


За темою: Юрій Котенко: "Я довго зберігав мовчання…"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top