Вівторок, 16 квітня 2024
Спорт

Василь Сампан та Кирило Веселовський — бронзові медалісти Чемпіонату України Новина з фото

Василь Сампан та Кирило Веселовський — бронзові медалісти Чемпіонату України

12 лютого у Луцьку стартував Чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів 1997-1999 років народження. У змаганнях взяли участь понад 500 дзюдоїстів зі всіх областей України. Протягом 3-х днів змагалися найсильніші спортсмени України у 17 вагових категоріях: 8 — у дівчат та 9 — у хлопців.


Кіровоградську область представили і 2 вихованця Світловодської КДЮСШ тренера-викладача Рудольфа Матвєєва.

У ваговій категорії 66 кг Кирило Веселовський провів 6 сутичок та одержав 5 перемог над спортсменами Волині, Одеси, Києва, Полтави, Харкова. У фіналі, зробивши маленьку помилку, Кирило посів 3 місце.

У ваговій категорії 55 кг вихованець Світловодської школи Василь Сампан провів 5 сутичок, отримавши 4 перемоги, також посів 3 місце, провівши поєдинок зі спортсменами зі Львова, Криму, Дніпропетровська, Донецька.

Серед решти дзюдоїстів Кіровоградщини, яких загалом на луцькому татамі виступало 11, до десятки кращих пробився кіровоградець з ОК ДЮСШ "Ніка" Андрій Біліченко (тренер Сергій Нечмоня). У вазі понад 90кг він посів дев’яте місце.

Директор КДЮСШ Ірина Мусієнко привітала тренера-викладача Рудольфа Матвєєва з перемогою, що принесла в загальний кошик області бажані очки в рейтингову таблицю та, зокрема, і для спортивної школи.

За результатами Чемпіонату України Василь Сампан і Кирило Веселовський зараховані до збірної юнацької України з дзюдо. Це дасть їм можливість взяти участь у відбіркових турнірах до участі у Чемпіонаті Європи. Перший турнір відбудеться в березні у Хорватії.

Тож будемо слідкувати за спортивними досягненнями Світловодської спортивної школи! Бажаємо спортсменам нових перемог!

Василь Сампан та Кирило Веселовський — бронзові медалісти Чемпіонату України
Кирило Веселовський із тренером Рудольфом Матвєєвим

Василь Сампан та Кирило Веселовський — бронзові медалісти Чемпіонату України
Василь Сампан із тренером Рудольфом Матвєєвим

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top