Субота, 20 квітня 2024
Економіка

Але ж і начальники далеко не альтруїсти

Фото: ric.uaНарешті "тайна Полішинеля" (те, що відомо усім) про заробітки начальників ЖЕКів розкрита!
Наша газета, шляхом легкої античної пригоди, як би сказав Остап Бендер, коли напав на слід 12-го стільця, роздобула надсекретний документ — штатний розклад одного із ЖЕКів. Ми навмисне не уточнюємо, якого конкретно, але по цьому документові, який ми тут демонструємо, вимальовується загальна картина заробітків усього ЖЕКівського начальства…


Привертає увагу "бухгалтерська" складова — тут тобі і головний бухгалтер з місячним жалуванням у 6,6 тис. грн., і старший бухгалтер — 4,5 тис. грн. і просто бухгалтер — майже 4 тис. грн.

Навіть у не вельми вдумливого читача виникне запитання: а чому ж навпроти пункту №1 "Начальник" лиш напис "по контракту"? Скільки ж він отримує за місяць своєї непосильно праці згідно контракту з міським головою? Про конкретні суми можна лиш здогадуватись, якщо зважити на заплату головного інженера — 7 тис. грн. Тож, начальник має отримувати аж ніяк не менше за свого підлеглого. І навіть — не стільки ж. Відтак, з великою долею вірогідності можна припустити, що сума ця близька до 10 тис. грн.

Але ж і начальники далеко не альтруїсти

Марко КОЛІНО

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top