П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Світловодські яхтсмени — лідери вітрильних перегонів Новина з фото

Світловодські яхтсмени — лідери вітрильних перегонів
Минулої неділі сусідній Кременчук відсвяткував своє 440-річчя. Серед низки святкових заходів з нагоди Дня міста, а також 68-ої річниці звільнення Кременчука від німецько-фашистських загарбників, була і вітрильна регата, в якій взяли участь 20 екіпажів яхт зі Світловодська, Кременчука та Комсомольська.
^ Реклама ^

Наші земляки-яхтсмени з клубу "Кристал" гідно захищали спортивну честь Світловодська і виявили високу майстерність з яхтингу, за що й отримали відповідну оцінку суддів.

Так, І місце у класі "швербот" посіла яхта "Секрет" (капітан В. Ворончук), а ІІ здобула яхта "Забава" (І. Юхименко). У напівтонному класі ІІ і ІІІ місця дісталися відповідно яхтам "Ехо" (В. Левченко) та "Чумацький шлях" (І. Дудінов).

У вітрильних перегонах успішно брали участь також вихованці Світловодської школи юного яхтсмена О. Якобчук, М. Прокоп'єв, В. Штуца, Д. Котляр, Є. Левченко, які демонстрували своє вміння управляти вітрилами на яхті класу "Луч". ІІІ місце виборов юний капітан Євген Левченко.

І знову не було рівних за швидкістю яхті "Еверест" (капітан В. Козярчук). За зайняте І місце команду судна нагороджено кубком, дипломом та медалями.

Вітаємо каманду-переможницю з перемогою та бажаємо їм та капітану — засновнику "ВК і К", депутату міської ради Валентину Козярчуку здобуття високих результатів на вітрильній регаті на Кубок пам'яті Грищенка, що відбудеться 1 жовтня у Києві.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top