Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт Добрі справи

Регата, присвячена воїнам АТО Новина з фото

Регата, присвячена воїнам АТО
17 липня у яхт-клубі "Кристал" відбулася вітрильна регата, присвячена воїнам АТО. Її учасниками стали 10 крейсерських яхт, а глядачами — учасники антитерористичної операції та члени їх родин.
^ Реклама ^

Перед початком змагань відбувся мітинг, під час якого було вшановано пам’ять наших земляків, які загинули, захищаючи цілісність нашої Батьківщини. Зі словами подяки та глибокої шани до присутніх звернулися перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Орленко, а також організатор регати, голова Кіровоградської федерації вітрильного спорту, директор яхт-клубу "Кристал" Іван Юхименко.

Як зазначив Іван Олексійович, спортсмени Кіровоградщини не залишаються осторонь ситуації, яка склалася в країні, і вшановують та підтримують героїв, які захищають інтереси нашої держави в зоні проведення антитерористичної операції. Тож, вже другий рік поспіль проводять подібні змагання на базі "Кристалу".

Особливістю цьогорічної вітрильної регати стала участь у ній, разом з досвідченими яхтсменами, дітей з родин учасників АТО. Разом з командами-учасницями регати вони подолали 10 морських миль, і разом з ними отримали грамоти від організаторів по завершенні перегонів.

Щодо призових місць, то вони розподілилися наступним чином:

Серед великих крейсерських яхт ("тонників"): І місце виборола яхта "Кристал" (Світловодськ), ІІ — "Сюрприз" (Світловодськ), ІІІ — "Оля-ля" (Світловодськ).

З-поміж чвертьтонників кращими стали: І місце — "Санта-Марія" (Світловодськ), ІІ — "Альфа" (Кременчук), ІІІ — "Секрет" (Світловодськ).


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top