Четвер, 28 березня 2024
Влада

Світловодськ, фактично, готовий до нового опалювального періоду

Людмила ГетманецьЛюдмила ГетманецьПро це заявила заступник міського голови з комунальних питань Людмила Гетманець, під час прес-конференції, що відбулась в кабінеті міського голови 21 вересня:
"Всі наші підприємства, організації та установи, які мали провести підготовчі роботи — підготувалися до нового опалювального періоду. Заклади управління освіти, охорони здоров'я, житловий фонд, що знаходиться в комунальній власності нашого міста — готові на 100%. Рівень підготовки — задовільний. Акти паспортів готовності — підписані, в т. ч. і котелень СП ТОВ "Світловодськпобут". Наразі тривають гідравлічні випробування, і якщо не буде ніяких змін в питанні газопостачання наших тепловиків — опалювальний період повинен розпочатися вчасно".


Спілкуючись з представниками влади, міські журналісти цікавились і іншими, не менш актуальними питаннями, як-то: фінансуванням робіт з ліквідації підтоплення нижньої частини міста, ситуації на ринку "Світанок", проведенням ремонтних робіт міських доріг та станом пасажирських перевезень. Відповіді міського голови Юрія Котенка, його заступника з комунальних питань Людмили Гетманець та секретаря Світловодської міської ради Зінаїди Климчук — в наступному номері газети "Світловодськ вечірній".

Олена Єрунова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top