Вівторок, 16 квітня 2024
Спорт

На футбольному полі грають ветерани

На футбольному полі грають ветераниЗі спортивним запалом відзначили День міста ветерани футболу. Працівники Управління молоді та спорту на міському стадіоні організували товариську зустріч команд "Металург" (Світловодськ) та "Енергія" (Власівка).
"Для футболу не існує вікових обмежень, — говорить головний спеціаліст зі спорту Василь Мороз, — ми завжди будемо розвивати та популяризувати цю захоплюючу гру серед ветеранів, адже це сприяє становленню дружніх стосунків між людьми, формує здоровий спосіб життя, дає позитивний приклад молоді".


Зустріч видалася дійсно товариська. З рахунком 1:1, позитивними емоціями та приємною втомою ветерани футболу приймали вітання від імені міської влади, депутатського корпусу, мешканців міста та подарунки від депутата міської ради В. Мороза.

Названо кращих гравців — Юрія Заніздру ("Енергія") та Анатолія Сербіна ("Металург"). Цінним подарунком також нагородили громадського спортивного діяча Костянтина Швеця. Аби ця гра запам'яталася надовго власівчани на згадку своїм суперникам подарували картину.

Вікторія Атамась.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top