П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я

Дякуємо усім небайдужим людям! Новина з фото

Дякуємо усім небайдужим людям!

20 років на Ревівці існує пункт, в який люди можуть звернутися за медичною допомогою. Спочатку тут приймали лише діток, а з 2003 року – всіх без винятку мешканців Ревівського мікрорайону.
^ Реклама ^

Ми відгукнулися на запрошення сімейного лікаря, завідуючої відділенням загальної практики сімейної медицини Ревівського мікрорайону Олени Войцеховської і днями навідалися до цього відділення. Сьогодні воно – гарне, красиве, чисте, охайне, і стало таким наприкінці 2010 року.

– Все це стало можливим завдяки спонсорам, благодійним внескам мешканців мікрорайону Ревівка, – розповідає Олена Вікторівна. – Ми дуже вдячні усім, хто у такий важкий час зміг матеріально підтримати медицину. Востаннє ремонт тут робився давно, раніше у нас у кабінетах не було навіть води. Місяць тому нам нарешті вдалося завершити ремонтні роботи.

Близько 3 тисяч гривень нам виділила лікарня (дякуючи допомозі колишнього головного лікаря, а нині міського голови, Юрія Котенка). На ці гроші ми купили труби, умивальники, поміняли лампи денного світла на сучасне освітлення.

Депутат обласної ради Сергій Яременко виділив на наші потреби близько 1000 гривень, купив нам бойлер, а працівники СП ТОВ "Світловодськпобут" допомогли його встановити.

Не залишив поза увагою наше прохання про допомогу і генеральний директор ВАТ ПМК-68 Борис Нечипорук. Він надав дві тисячі гривень, за які ми купили лінолеум.

Ми також дякуємо начальнику господарсько-технічної частини ЦРЛ Любові Орлик, маляру Анні Берест, працівникам ЖЕКу "Господарник" Володимиру Волошину та Павлу Тищенку, працівникам нашої лікарні, які брали безпосередню участь у ремонтних роботах приміщення відділення.

Думаю, мешканцям мікрорайону – а особливо тим, хто має діток, та літнім людям, зручно мати лікарню, так би мовити, під боком, адже ми знаходимося у центрі мікрорайону. Аби отримати допомогу спеціаліста, не треба чекати транспорту, не треба в мороз чи у спеку діставатися в інший район міста: тут вас і оглянуть, і, у разі потреби, зроблять щеплення, є маніпуляційна. Протягом останніх півроку сюди навіть приїздив лаборант, який брав кров на аналіз, але з нового року, на жаль, такої зручності вже не буде. Проте маємо надію, що незабаром буде приймати лікар-гінеколог. Кадрова ситуація у нас сьогодні трохи складна, бо одна з лікарів у декретній відпустці, але адміністрація лікарні і тут допомагає: разом зі мною веде прийом лікар-ендокринолог з поліклініки Дмитро Пархісенко...

Хочеться, щоб спонсорів було якомога більше, адже навіть після такого ремонту, після такої суттєвої допомоги ще є над чим працювати, є до чого прагнути.
Дякуємо усім небайдужим людям!
Дякуємо усім небайдужим людям!
Дякуємо усім небайдужим людям!
Дякуємо усім небайдужим людям!
Дякуємо усім небайдужим людям!
Дякуємо усім небайдужим людям!
Дякуємо усім небайдужим людям!
Дякуємо усім небайдужим людям!
Дякуємо усім небайдужим людям!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top