Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я

Медичне обслуговування жителів Ревівки поліпшиться Новина з фото

Медичне обслуговування жителів Ревівки поліпшиться
Олена ВОЙТІХОВСЬКА приймає подарунок — переносний одноканальний електрокардіограф "Мідас" від Сергія ЯРЕМЕНКА та Олександра ГУБАРЄВА

Завдяки депутатам від Партії регіонів вирішена ще одна проблема жителів Ревівки — відділення загальної практики сімейної медицини ЦРЛ поповнилося новим обладнанням, яке дозволить поліпшити рівень медичного обслуговування населення мікрорайону.
^ Реклама ^

Проблема відсутності кардіографа у Ревівському відділенні ЦРЛ вже давно турбувала і лікарів, і самих мешканців мікрорайону. Лунали побажання щодо його придбання і під час передвиборчих зустрічей. Відгукнулись на прохання виборців депутат обласної ради від Партії регіонів Сергій Яременко та депутат міської ради Олександр Губарєв, які за власні кошти придбали вкрай необхідне медичне обладнання.

Це переносний одноканальний електрокардіограф "Мідас" — сучасний апарат, який працює як від електромережі, так і від акумулятора, що дозволить проводити обстеження хворих і безпосередньо у відділенні, і, в разі необхідності, у них вдома.

"Звичайно, придбання електрокардіографа — справа дуже важлива для нашого відділення, — говорить лікар сімейної медицини Олена Войтіховська, — відтепер хворим не доведеться їздити для обстеження у поліклініку. Це зручно, а головне — підвищить рівень медичного обслуговування мешканців Ревівки. Особливо це придбання важливе для людей із проблемами серцево-судинної системи. Апарат сучасний, високоякісний, дозволяє зберігати до 30 електрокардіограм та переносити інформацію на комп'ютер. Ми щиро вдячні депутатам за їх допомогу і небайдужість до проблем світловодців."


Певні, це придбання гідно оцінять не лише спеціалісти, але й пацієнти відділення.
Медичне обслуговування жителів Ревівки поліпшиться
Медичне обслуговування жителів Ревівки поліпшиться
Медичне обслуговування жителів Ревівки поліпшиться


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top