Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура Фоторепортаж

"Фараони" зірвали аплодисменти

"Фараони" зірвали аплодисменти
Найбільше щастя для актора-аматора – це вщент заповнена зала і вдячні очі глядачів… Саме це відчули учасники народного аматорського театрального колективу міського будинку культури 21 березня під час показу комедії Олексія Коломійця "Фараони".
^ Реклама ^

"Комедію "Фараони" я обрала не випадково, – говорить керівник театру Каріна Атамась, – вона цікава своїм неповторним українським колоритом. Написана ще 1959 року, але така актуальна сьогодні! А головне, в ній можна згуртувати учасників різного віку. Кожен може проявити свої акторські здібності та індивідуальність".

Зіграти персонажів відомої вистави долучилися як знані в місті працівники культури та аматори: Василь Кузьменко, Надія Кузьменко, Євгенія Аболмасова, Світлана Ситник, Дмитро Шкурін, Анатолій Бахмач, Олександр Миташоп, Валерій Кокуркін, Кирило Новіков, так і учасники, які чи не вперше вийшли на сцену: Костянтин Малько, Ольга Гордієнко, Вікторія Атамась.

Нагадаємо, що у «Фараонах» головний герой на ім’я Таран, посварившись з жінкою Одаркою, заснув. Коли прокинувся – від товариша Ониська дізнався, що чоловіки стали жінками. а жінки – чоловіками. Ох і нелегко було чоловікам справлятися з жіночою роботою! На щастя Тарана, то був лише сон...

Перш ніж комедію у повному обсязі переглянули Світловодські глядачі, 14 березня компетентне журі з м. Кіровограда під час огляду-конкурсу "Театральна весна" оцінювало уривок. Результат – колектив підтвердив звання народного.

"Тепер ви – колектив, – зауважила художній керівник міського Палацу культури Любов Литвиненко, – одна сім'я, яка покликана відродити театральне мистецтво у Світловодську". Свої сподівання та підтримку зі сцени висловила начальник управління культури та туризму Надія Клокар: "Це чудово, що в нашому місті поруч з вокальними, музичними та хореографічними колективами працюватиме і театральний".

Учасники театрального колективу своїм успіхом завдячують управлінню культури (начальник Н.Клокар), працівникам міського будинку культури (директор А.Сало), і, звичайно ж глядачам, які знайшли час не лише отримати насолоду від перегляду спектаклю, а й підтримали акторів.

Учасники народного аматорського театрального колективу найближчим часом планують показати виставу "Фараони" за межами міста та готувати нові спектаклі, залучаючи ще більше акторів, адже світловодська земля щедра талантами.

"Фараони" зірвали аплодисменти

"Фараони" зірвали аплодисменти

"Фараони" зірвали аплодисменти

"Фараони" зірвали аплодисменти

"Фараони" зірвали аплодисменти

"Фараони" зірвали аплодисменти

Вікторія Атамась,
учасниця НАТК,
Ігор Ярославцев (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top