Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

На засіданні виконкому

5 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто 30 питань.
Привітали Надію Татарникову. Почалося засідання виконавчого комітету з приємної події – присутні привітали місцеву артистку, керівника народного самодіяльного ансамблю "Сударушка" Надію Татарникову з отриманням 16 жовтня у Національному палаці мистецтв "Україна" почесної нагороди "Заслужений працівник культури України". Тоді нагороду їй вручив Президент України Віктор Ющенко. Надія Яківна подякувала за привітання, і сказала: "Я рада, що все своє життя і творчість присвятила світловодцям. Сподіваюся, що ще довго буду співати та творити для вас!". А ще – подякувала небайдужим людям, які мають можливість допомагати колективу фінансово, серед яких і член виконкому Олександр Гусєв. Віталій Юшко, секретар міської ради, висловив сподівання, що це не остання нагорода.
^ Реклама ^

Захист неконкурентноздатних. Члени виконкому затвердили перелік підприємств, на яких встановлена квота на 2010 рік у розмірі 5% від загальної кількості робочих місць (33 робочих місця) для громадян, які потребують соціального захисту і не здатні конкурувати на ринку праці. Таких підприємств 22, найбільше неконкурентноздатних рекомендують працевлаштувати СП "Плайтех" (3 осіб), ПП "ВК і К" – 5 осіб, ПП "Віктор і К" – 4, решті – по 1-2 особи.

Термін оформлення субсидії подовжено! Особи, які претендують на отримання субсидії, повинні знати: прийом громадян триватиме і у грудні 2009 року з терміном призначення допомоги з початку опалювального сезону 2009-2010 р.р.

Ремонт за державний кошт. Незабаром трьом громадянам – членам сімей загиблих ветеранів війни, буде проведено капітальний ремонт за рахунок субвенції з державного бюджету. На це в сумі буде витрачено більше 73 тисяч гривень. Двом особам буде зроблено внутрішній ремонт помешкань, одній – перекрито дах будинку.

З думкою про майбутнє! Члени виконкому проголосували одностайно "за", коли розглядали питання додаткового внесення в штатний розпис ДНЗ №14 чотирьох ставок сторожа. Все це робиться для того, аби зберегти будівлю за адресою вул. Пам’яті Героїв, 3 (нагадаємо, до 1998 року все це належало дитячому садочку №24, пізніше площі орендували управління праці та соціального захисту населення Світловодської РДА та її ж територіальний центр соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян похилого віку та інвалідів). Отож, ця будівля відтепер буде охоронятися. Планується також відремонтувати будівлю. «Народжуваність зростає, і батьки малюків не повинні страждати від браку дитячих садочків в будь-якому районі міста», – зауважили члени виконкому.

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top