Вівторок, 19 березня 2024
ТОП-новини Освіта

Майже місяць тривають осінні канікули в школах Світловодська через відсутність опалення

Майже місяць тривають осінні канікули в школах Світловодська через відсутність опалення
Опалювальний сезон у Світловодську досі не розпочався. Тож осінні канікули пролонгуються ще на один тиждень. Через це зимові канікули будуть коротшими.


Як повідомив Інтернет-виданню "Світловодськ" начальник управління освіти Геннадій Френкель, за наслідками моніторингу температурного режиму навчальних приміщень, канікули у школах міста продовжено до 22 листопада.

До школи діти підуть 25 листопада. Звісно, якщо опалювальний період усе ж таки розпочнеться.

Нагадаємо, осінні канікули у школах міста розпочалися 28 жовтня та мали завершитися 1 листопада, до школи діти збиралися 4 листопада. Але у зв’язку з невизначеністю початку опалювального періоду, канікули було пролонговано на 1 тиждень – з 4 по 11 листопада. Потім ще на один тиждень – до 17 листопада. До школи діти мали піти 18 листопада.

Майже місяць тривають осінні канікули в школах Світловодська через відсутність опалення

Усі заклади освіти готові до опалювального сезону!

Сподіваємось, що проблема з опаленням у місті буде вирішена найближчим часом і звертаємося до батьків з пропозицією об’єднати зусилля щодо виховання та розвитку дитини.

Управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради повідомляє, що всі заклади освіти міста підключені до централізованого теплопостачання та готові до опалювального сезону.

Враховуючи невизначеність та нестабільність опалювального періоду установ освіти, з метою запобігання захворюваності всіх учасників освітнього процесу змушує нас продовжувати канікули. Ми разом з вами вкрай стурбовані ситуацією, що склалася. Тому закликаємо всіх учасників освітнього процесу з розумінням, виважено та відповідально поставитися до даної ситуації.

Звертаємо вашу увагу на організацію відпочинку вашої дитини під час канікул. Пам’ятайте, що безпека і здоров’я вашої дитини залежить від вас. Переконливо просимо взяти під ваш батьківський контроль дозвілля дитини під час канікул, проявити більше уважності та чуйності до дитячих проблем. Приділяйте, будь ласка, більше уваги своїй дитині. Залучайте до виконання домашніх обов’язків, повторюйте пройдений навчальний матеріал. Тримайте під контролем проведення дозвілля дитиною за межами дому. Проводьте роз’яснювальні бесіди. Обмежте перебування вашої дитини за межами дому у вечірній час.

Закликаємо разом з вами об’єднати зусилля щодо виховання та розвитку дитини. Запевняємо, що управління освіти разом з адміністраціями освітніх установ вживатиме всіх заходів щодо забезпечення виконання навчальних програм.

Сподіваємось, що проблема з опаленням у місті буде вирішена найближчим часом, а ми разом зробимо все, щоб навчання дітей було цікавим, а виховні заходи спонукали їх до навчання.

Управління освіти
виконавчого комітету
Світловодської міської ради



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top