Вівторок, 19 березня 2024
ТОП-новини Відео

Чи готове СП ТОВ «Світловодськпобут» до наступного опалювального сезону? Новина з фото Новина з відео

Чи готове СП ТОВ «Світловодськпобут» до наступного опалювального сезону?
Опалювальний сезон, що минув, "прославив" Світловодськ на всю країну: резонансні відеосюжети провідних телеканалів, гучні заяви політиків та посадовців, рейдерство, судові справи, мітинги протесту, перекриті дороги, закриті школи, пункти обігріву, холод та пліснява, перекопане місто вздовж і впоперек — таким запам’ятається цей опалювальний сезон усім мешканцям міста.


Власне, проблеми з опаленням виникають у Світловодську щороку, але цей рік перевершив усі очікування. Схоже, саме тому незадоволені якістю наданих послуг абоненти СП ТОВ "Світловодськпобут" не поспішають розрахуватися з підприємством, наростивши борг у 70 мільйонів гривень (38 млн грн на початок опалювального сезону 2019-2020). Список боржників станом на 1 травня 2020 року можна переглянути тут (крім споживачів борги яких становлять менше 50 грн.)

СЮЖЕТ: Опалювальний сезон 2019-2020

16 травня в інформаційному випуску новин ТРК "Веселка" нас зацікавив сюжет з коментарями генерального директора СП ТОВ "Світловодськпобут" Сергія Московського щодо готовності підприємства до нового опалювального сезону та підведенням підсумків минулого опалювального сезону. Гадаємо, багатьом світловодцям (особливо тим, хто користується послугами цього підприємства) буде цікаво переглянути це відео.



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top