Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Афіша Світловодська

Одразу дві акції протесту з приводу опалення відбудуться у Світловодську

Одразу дві акції протесту з приводу опалення відбудуться у Світловодську
Світловодці сподіваються, що їх, нарешті, почують!
^ Реклама ^

Отже, перша мирна акція протесту відбудеться на центральній площі міста у неділю, 10 листопада, о 12:00, на яку депутат міської ради Андрій Малицькій запрошує всіх, кого турбує відсутність опалення у квартирах, садочках, школа та лікарнях. Про це він повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук.

Інтернет-видання "Світловодськ" транслюватиме перебіг мирної акції онлайн на своїй сторінці у фейсбук. Підписуйтеся: facebook.com/svitlovodsk

Андрія підтримали громадський рух "Стаття 5" та спортклуб "Легіон", які створили та опублікували власні відеосюжети з закликом приєднатися до мирної акції.





Друга акція протесту відбудеться також на центральній площі міста але у середу, 13 листопада, об 11:00. Через газету "Світловодськ вечірній" Інна Московченко запрошує висловити свій протест усіх, хто потерпає від беззаконня, має бажання жити у теплих квартирах з індивідуальним опаленням або отримувати якісну послугу з централізованого опалення. Інна також повідомляє, що на цю акцію запрошено журналістів телеканалів "1+1", "Інтер", ТРК "Україна".


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top