Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Спорт

Дві команди з Кіровоградщини потрапили у найвищий дивізіон дитячо-юнацького баскетболу Новина з фото

Дві команди з Кіровоградщини потрапили у найвищий дивізіон дитячо-юнацького баскетболу
16-18 листопада у Черкасах відбувся ІІ тур відбіркового етапу чемпіонату України. Світловодська команда "Комети" КДЮСШ №1 (тренер Володимир Лисак) боролася за потрапляння у склад найкращих дванадцяти команд України в категорії 2007 року народження.
^ Реклама ^

У першій грі світловодці свідомо поступилися баскетболістам КДЮСШ "Золотий вік" (м.Кропивницький), надавши можливість грати найменшим гравцям "Комети". Тренер розумів, що кропивницькі баскетболісти мають високий рівень підготовки і витрачати сили на гру з ними не варто. Натомість у наступні ігри треба було вкласти усі сили. Найважча гра відбулася з БК "Черкаські мавпи" (м.Черкаси ): лідерство команд постійно змінювалося, та світловодці довели гру до переможного кінця з рахунком 62:49. Ця перемога стала вирішальною: "Комети" увійшли у дванадцятку найсильніших команд України. З великим розривом перемогли світловодці і команду ДЮСШ "Шик" з Миргорода (81:26).

За підсумками змагань стався прецедентний випадок, коли два представники Кіровоградської області потрапили у дванадцятку найсильніших команд України. У найвищому дивізіоні дитячо-юнацького баскетболу опинилися команди КДЮСШ "Золотий вік" (м.Кропивницький) та КДЮСШ №1 "Комети" (м.Світловодськ), при тому, що лише у Кіровоградській області діє 21 відділення з баскетболу для хлопців.

Тепер команда КДЮСШ №1 "Комети" вийшла на новий рівень змагань, і хлопці матимуть велике навантаження. Проти них боротимуться команди з Києва, Харкова, Дніпра, Нікополя, Одеси, Вінниці, Львова, БК "Хімік" (Южний). Доведеться грати з кожною командою по 2 гри, відвідати 5 турів по 4 дні, на додачу змагання зі спортсменами у категорії 2006 року народження.

Тренер світловодської команди "Комети" Володимир Лисак дякує за постійну підтримку команди власнику ТМ "Королівський смак" Віктору Королю, який вболівав за спортсменів і розділив з ними радість перемоги.

Поділився Володимир Лисак ще однією гарною новиною: після двох років перерви в кінці травня 2019 року у Світловодську знову буде діяти міжнародний баскетбольний табір "Кільце надій", де американські тренери упродовж п’яти днів будуть проводити тренувальні заняття з баскетболу для хлопців.



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top