П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Відео Спорт

Світловодці на чемпіонаті України з велокросу у Кропивницькому Новина з фото Новина з відео

Світловодці на чемпіонаті України з велокросу у Кропивницькому
27-28 жовтня у Кропивницькому на трасі у Гаю Десантників відбувся чемпіонат України з велокросу. Змагання відбувалися в індивідуальній груповій гонці на 25 км та в естафетній гонці. Цьогоріч учасниками змагань стало 20 команд, серед яких — вихованці КДЮСШ№1 (директор Василь Мороз), тренер Антон Пустовіт.
^ Реклама ^

У першій день відбулася групова гонка, де призові місця завоювали Антон Пустовіт (І місце) та Антон Душенко (ІІ місце). Антон Гладкий на V місці, Андрій Довганюк та Жасмін Шевель — на VІІІ, Акім Шаповал на ХVІІІ, Єгор Тихоненко на ХХV. Таким чином світловодці змогли гарантувати собі місця у першому складі збірної області кожен у своїй віковій категорії.

Наступного дня вихованці КДЮСШ №1 брали участь у командній естафетній гонці. Цей старт для світловодців був більш вдалим. Майже всі у складі збірних команд посіли призові місця: І місця — Антон Гладкий, Жасмін Шевель, Антон Душенко, Антон Пустовіт; ІІ місце — Антон Довганюк; VІ місце — Акім Шаповал, Єгор Тихоненко.

Тренер Антон Пустовіт і команда дякує усім небайдужим, хто допомагав у поїздці на чемпіонат.

Зовсім скоро спортсменів чекають ще два старти: у Кременчуці (чемпіонат у гонці з роздільним стартом та в естафетній гонці) та в Олександрії, які завершать змагальний сезон.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top