Вівторок, 19 березня 2024
ТОП-новини Спорт

Успіх Станіслава Рибіна — успіх усього Світловодська! Новина з фото

Успіх Станіслава Рибіна — успіх усього Світловодська!
6-7 червня у місті Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат віком до 16 років. Понад 800 учасників з 24 областей та столиці України змагалися за призові місця. Кіровоградщину на турнірі представляв чемпіон області, вихованець Світловодської КДЮСШ №1 Станіслав Рибін.


Станіслав виступав у ваговій категорії 46 кг. Як нам розповів його тренер Рудольф Матвєєв, юнак провів 6 сутичок, виборов срібну медаль чемпіонату України та виконав норматив кандидата в майстри спорту України.

У першій сутичці Станіслав здолав суперника з міста Суми, потім киянина та дзюдоїста з Івана-Франківська. Запеклою була боротьба за вихід у чвертьфінал з дзюдоїстом із Миколаєва, але Станіслав його впевнено переміг. У півфінальному двобої наш земляк зустрівся з представником Дніпра. Ця сутичка не була тривалою: Станіслав чистим кидком здолав суперника і вийшов у фінал чемпіонату України. Звісно, останній бій був вирішальний.

"Фінал був дуже завзятий. Основний час закінчився нульовою оцінкою. У додатковий час Станіслав допустив маленьку помилку і перемогу віддали одеситу. Але незважаючи на це, я дуже задоволений і хочу привітати Станіслава зі срібною медаллю чемпіонату України та побажати йому подальших успіхів. Він увійшов у збірну України в своїй ваговій і віковій (до 16 років) категоріях. Хочу сказати, що досягнення Станіслава — це не тільки гордість нашої спортивної школи, це - успіх світловодського спорту на теренах України, яким місто може пишатися", — сказав Рудольф Матвєєв.


Тренер вважає, що Станіславу час виходити на новий вищий рівень.

"Ми ще побачимо його на олімпіаді!", — таке майбутнє пророкує Рудольф Матвєєв своєму вихованцю.


А ми обов’язково будемо стежити за спортивною кар’єрою нашого земляка і розповідати про його успіхи.
Успіх Станіслава Рибіна — успіх усього Світловодська!
Успіх Станіслава Рибіна — успіх усього Світловодська!
Успіх Станіслава Рибіна — успіх усього Світловодська!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top