Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Афіша Світловодська

АФІША: "Шафранові візерунки" Афіша

АФІША: "Шафранові візерунки"
27 квітня, о 17:30, у міському Палаці культури відбудеться великий концерт колективів східного танцю "Сальсабіль" (дорослі) та "Жасмін" (діти).
^ Реклама ^

Вхід безкоштовний!

Захід відбудеться за підтримки Інтернет-видання "Світловодськ".

***

Ми, колективи східного танцю "Сальсабіль" (дорослі) та "Жасмін" (діти) (місто Світловодськ), запрошуємо на свій великий концерт.

Під керівництвом талановитої Оксани Мамонтової (Недзельскої) ми займаємося улюбленим видом мистецтва вже 5 років. Дорослі танцівниці 3 роки поспіль займають призові місця на рейтинговому фестивалі східного танцю Полтавської області "ORIENTAL SHINE" (м.Кременчук), вибороли там і Гран-прі. Солістки нашого ансамблю привезли до Світловодська перші місця з чемпіонату Полтавської області з Bellydance "CHAMPIONSHIP - 2017", Всеукраїнського фестивалю східного танцю "VAVILON" у місті Дніпро, "Східна німфа"(Азовське море, Федотова коса). Має свої перемоги і дитячий колектив.

Швачок, бухгалтерок, домогосподарок, приватних підприємиць, державних службовиць, виховательок об’єднує любов до танцю та притягує енергетика колективу, у якому панують приязні стосунки.

За рік у нас з'явилися нові оригінальні танцювальні номери, ми вигадали та пошили нові сценічні костюми, ми працювали над своєю танцювальною майстерністю, тож нам є вам що сказати, наші глядачі! Приходьте на наш великий концерт 27 квітня о 17:30 у міський Палац культури разом з нами відзначати Міжнародний день танцю.

Наша нагорода – це ваша прихильність!

З повагою ваші "Сальсабіль" та "Жасмін"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top