Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Перший спортивний тріумф дзюдоїста Івана Задніпрянця

Перший спортивний тріумф дзюдоїста Івана Задніпрянця

У неділю, 25 березня, Кропивницький приймав учасників відкритого Всеукраїнського турніру з дзюдо обласної комплексної ДЮСШ "Ніка" серед юнаків 2007-2008 років народження. У змаганнях взяли участь дзюдоїсти з усіх спортивних шкіл області, а також з Дніпра, Черкас, Полтави, Харкова, Кривого Рогу.
^ Реклама ^

На відкритому Всеукраїнському турнірі у Кропивницькому за призи змагалися 182 учасника. У віковій категорії 2008 року народження з-поміж 14 учасників вихованець Світловодської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 Іван Задніпрянець (вагова категорія 38 кг) виборов титул чемпіона – вперше за його спортивну кар’єру. Наш юний земляк провів чотири переможних бої, здолавши суперників з Кропивницького, Кривого Рогу, Малої Виски та Черкас.

"Це перший великий успіх Івана у таких серйозних змаганнях. Юнак відчув смак перемоги, сподіваюся, що це його стимулюватиме працювати ще краще, а потенціал у нього є. Тож будемо чекати нових результатів і побажаємо Івану подальших успіхів у спорті", – розповів нашому виданню тренер з дзюдо Світловодської КДЮСШ Рудольф Матвєєв.


Перший спортивний тріумф дзюдоїста Івана Задніпрянця


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top