Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Нам пишуть

Кому заважає КП «Благоустрій» та його директор Новина з фото

Кому заважає КП «Благоустрій» та його директор
6 листопада вийшла стаття та відео сюжет (інформацію до якого збирали приблизно 2 тижні тому) від Кременчуцького громадського ТБ, який дивним чином від питання децентралізації моментально перестрибнув до комунального підприємства "Благоустрій" — його існування та ефективної роботи відповідно до "назви" (уточнюю КП "Благоустрій"; не КП "Водограй" чи КП "Власівські мережі", які також приймають участь у житті і побуті мешканців селища).
^ Реклама ^

Однобічне висвітлювання, упереджене ставлення, вирізка реплік і відхід від загальних проблем (на відео відобразили металеві контейнери і їхній стан (які не належать КП "Благоустрій"), стихійні смітники, листя дерев поруч зі сміттєвими баками та залишки пляшок і сміття (яке прибирають вранці та після обід) від відпочиваючої молоді, коли ринок вже не працює) і потреб селища відображав явно замовний характер відвідування журналістами смт. Власівка.

Маленький ракурс в історію і ситуацію з КП "Благоустрій" та закріпленим за ним ринком. КП "Благоустрій" було створено у кінці 1990-х за часів головування Бабаченка А.Г. (безпосередньо його дітище) і з тих пір в повній мірі не виконало першочергове призначення у повній мірі адже фінансування даного КП у подальшому не було передбачено бюджетом (тобто отримало право "статус" самозабезпечення — і перейшло на комерційні відносини без стартового капіталу та матеріальної бази) і яке у подальшому при головуванні Паська О.О. було використано для узаконення існування Власівського тимчасового ринку на період будівництва критого ринку за адресою Молодіжна 50а (який офіційно подарував мешканцям селища місцевий бізнесмен і генеральний директор ЗАТ "Дніпроенергобудпром" Марон І.Е. але який селищна рада так і не взяла на баланс хоча за земельний проект і заплатила 80000 грн.). Цей критий ринок було розібрано і продано у 2015 році (майже всі обдурені селищним головою підприємці підписали документ у 2015 році про відмову від ринку), а земельна ділянка залишилась закріпленою за КП "Благоустрій". Звідси і виходить курйозна ситуація — поки існує КП або земельна ділянка (на якій вже не існує ринку але начебто ведеться будівництво) доти і існує Власівський продовольчо-речовий тимчасовий ринок!

Кожні 2 роки на розгляд депутатів подавалася заява про продовження існування тимчасового продовольчо-речового ринку (на період будівництва критого) і якраз цей рік випав на час мого призначення на посаду директора КП "Благоустрій". Я подав заяву на розгляд селищного голови з 3-ма варіантами стосовно ситуації:
  1. Закрити тимчасовий ринок у зв’язку з відсутністю подарованого ринку, який по суті вкрали у мешканців.
  2. Провести перевірку фінансової спроможності КП "Благоустрій" (тобто профінансувати погашення боргів по з/п та на подальший розвиток) адже тарифи, які на даний час були незмінні більше 4-х років. У зв’язку за новим законом з 01.01.2017 року перехід на 3200 грн. змусив керівництво (на той момент в особі Скорохода І. О.) у кінці 2016 року подати калькуляцію нового тарифу (4,00 грн. за одне торгівельне місце — існуючий зараз 1,50), який вже було підписано до виконання але все ще не опубліковано у газеті.

Тому узгодили і виклали на сесію 3-й варіант зберегти робочі місця (тобто залишити у попередньому варіанті). Щоб не добити ще жевріючий малий бізнес я відмовився від підняття тарифів (сподіваючись на хоч якусь допомогу з селищної ради) і планував знайти вихід з даної ситуації (щоб зменшити фінансове навантаження на мізерний бюджет, відмовився від допомоги бухгалтера).

Але не все відбувається так як плануєш і 14 березня цього 2017 року на мене було скоєно "замах на вбивство" після якого я вибув з робочого процесу на 2 місяці. Що мене не здивувало на той час так це холоднокровність та "дивна" байдужість до того, що відбулося зі мною і де я знаходжусь (селищний голова на звернення моєї дружини, що до допомоги на лікування зробив вигляд і відповів: що він не знав де я і що зі мною, а в той самий час за певною інформацію шукав мені заміну на посаду директора КП "Благоустрій").

Відповідно до інтерв’ю і слів, які прозвучали зі сторони селищного голови Бабаченка А. Г. стосовно вартості робіт з покосу трави у травні-червні вказують на те, що я його начебто "змусив" підписати договір та акт виконаних робіт за завищеною вартістю (хоча керівник він, а не я). Селищний голова заявив, що наклав Догану (якою він буде намагатись залякати мене звільненням) за 4 дня прогулу з 11 по 14.09.2017 року (хоча за поважною причиною пояснення, щодо моєї відсутності були надані і документально підтвердженні) в наслідок начеб то непрофесійності та халатному відношенні, щодо робочого процесу, походження якої я пов’язую з особистою неприязню і переслідування за громадську діяльність пов’язану з охороною здоров’я та боротьбою за безпечну екологію проти місцевого олігарха (адже сам селищний голова не виконує покладених на нього повноважень стосовно захисту прав мешканців та екологічну безпеку).

Кому заважає КП «Благоустрій» та його директор


Знятий відео сюжет DW Ukrainian 15.09.2017, а потім і приїзд журналістів телеканалу "Інтер", які задавали не досить "зручні" питання селищному голові, адже залякування, шантаж, погрози і навіть замах на вбивство не дали результатів, спонукали його та місцевого бізнесмена шукати способи помсти такими як догана, неправдива інформація та візит журналістів Кременчуцького Громадського ТБ, які виклали відео сюжет зі специфічними поєднаннями теми: Децентралізація в Україні і чи потрібне КП "Благоустрій" Власівці?

P.S. Чекаємо на наступні фейкові сюжети і спроби дискредитації мене як громадського правозахисника і керівника КП "Благоустрій" зі сторони дуету (бізнес-корумпована Влада).

Директор КП “Благоустрій”
Михайло Берчук


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top