П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Блоги Тетяна Дроздова

Ображена кременчуцька громадськість у Світловодську: «Руки геть від волонтерки Ірини Щербини!»

Ображена кременчуцька громадськість у Світловодську: «Руки геть від волонтерки Ірини Щербини!»

Приклад Верховної ради дається взнаки – штовханина у залі міської ради, ще б трохи і побилися. Андрусяни допомагають наводити лад подорожанам. Справжні волонтери (не туристи!) побували у зоні АТО. Про це та інше читайте у газеті "Світловодськ вечірній" № 20 (2438) за 25 травня 2017 року
^ Реклама ^

Газета "Світловодськ вечірній" нещодавно стала
ЄДИНИМ НЕЗАЛЕЖНИМ МІСЬКРАЙОННИМ ДРУКОВАНИМ ВИДАННЯМ.
Ми успішно пройшли тривалу процедуру "роздержавлення" преси. Дякуємо всім, хто нас підтримав на цьому шляху. Приєднуйтеся до спільноти наших друзів і передплатників сьогодні!
Шановні жителі міста Світловодська, селища Власівка і Світловодського району! Рано чи пізно, добровільно чи примусово ми станемо об’єднаною територіальною громадою. Тож, і успіхи, і проблеми будуть у нас спільними. Про них ми і будемо писати. Неупереджено, незалежно від влади, враховуючи думку наших читачів – звичайних людей Світловодщини!
Сьогодні редакція газети, як ніколи, потребує Вашої допомоги. Завтра ми підтримаємо Вас!

З повагою
Тетяна Дроздова, директор ПП
Редакція газети "Світловодськ вечірній"


Cьогодні в номері:

  • Посади заступника міського голови з гуманітарних питань не буде у виконкомі – таке рішення ухвалили депутати на 37-ій сесії міськради. Утворилося вакантне місце у виконавчому комітеті. 1 стор.

  • Губернатор Сергій Кузьменко провів прийом громадян у Світловодську. Чи підтримає він створення тренувальної бази на березі Дніпра? 1 стор.

  • На п’ять пунктів вгору піднялася Кіровоградщина за показниками соціально-економічного розвитку. 2 стор.

  • Духовний спів лунав у міському Палаці культури під час фестивалю "Жива мелодія душі". Наш кореспондент Тетяна Шаповалова ділиться враженнями. 3 стор.

  • День музею і чудова виставка живопису Наталії Крячко. 3 стор.

  • Центральна бібліотека відсвяткувала свій ювілей; музична школа відзвітувала за рік роботи; фінішував дитячій конкурс "Україна-квіточка". 6 стор.

  • Коли і де не буде світла у червні. РЕМ попереджає. 7 стор.

  • На Світлодарській дузі у Троіцькому та під Зайцевим побували справжні світловодські волонтери. Дарія Ільїна розповідає. 7 стор.

  • З вашим приватним оголошенням у "Вечірці" і на цьому сайті ознайомляться щонайменше 5500 світловодців. Звертайтеся! Безкоштовно – на купоні газети. 7 стор.

  • Світловодські баскетболісти – переможці Всеукраїнськогго турніру. Вітаємо! 8 стор.

  • По п’ять боїв провели дзюдоїсти Станіслав Рибін і Артем Опришко. Перемогли усіх суперників. Вітаємо! 8 стор.

  • "Соколята" зі школи №9 – переможці у "Джурі". Що це таке? Читайте на 8 стор.

Передплачуйте газету "Світловодськ вечірній" у будь-якому поштовому відділенні чи в редакції газети! Передплатна ціна на місяць – 10 грн. "Вечірка" шанує своїх передплатників, підтримує їх і допомагає! Станьте членом нашої великої команди!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top